slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

-Profesionalni jonski fen za kosu

2.900 din

Kragujevac
108
0
pre 14 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix
Član od 11.12.2018.
kp izlog
Kontakt: 0652275632


【Tehnologija negativnih jona za glatku kosu】Ovaj profesionalni fen za kosu sa jonskom tehnologijom stvara zaštitni film na površini svake vlasi kako bi sprečio oštećenje toplote i dodao sjaj. Vavitalk-ov proizvod na nivou frizerskog salona dubinski hrani kosu i popravlja ljuspice. Što ga duže koristite, vaša kosa će biti mekša, zdravija i sjajnija.  

【Moćni motor od 1875 V suši kosu 2k brže】 Sa snagom od 1875 V, ovaj fen za kosu raširi kosu do suve za samo 5 minuta. ADC motor optimizuje protok vazduha i smanjuje disperziju, za maksimalne performanse dok zadržava vlagu za zdravu, vlažnu kosu.

【Kontrolisani protok vazduha i toplota】 Tehnologija zagrevanja na konstantnoj temperaturi u ovom fenu za kosu veličine putovanja ravnomerno raspoređuje toplotu i uklanja vodu samo sa površine kose dok zadržava vlagu za zdravu, hidratizovanu kosu bez kovrdžanja ili oštećenja usled toplote.

【Blue Rai tehnologija za negu kože glave】Opremljen blue-rai tehnologijom, ovaj keramički fen za kosu emituje plave zrake koji deluju antiinflamatorno i pomažu u regulisanju ravnoteže kiselosti vlasišta, sprečavajući masno vlasište i perut, kao i jačajući koren kose za smanjenje gubitak kose.

【Zaštita osigurača i nisko zračenje】Ovaj fen za kosu za žene će se automatski isključiti kada je temperatura previsoka, sprečavajući da postane opasnost od požara ako ga ostavite uključen ili ako je fen za kosu prekriven tkaninom ili papirima dok je u upotrebi. Korišćenje tehnologije konstrukcije sa niskim magnetnim talasima pomaže u smanjenju zračenja najvećeg elektromagnetnog polja za 50% u poređenju sa drugim opštim fenovima za kosu od 1400-1600 V, što ga čini lakšim za upotrebu za trudnice i decu.

POGLEDAJTE SVE OGLASE

 

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  

Ime i prezime,  

Adresa,  

Kontakt telefon 

 

Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express ili AKS                                                         
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌     
ID Oglasa: #157226841
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.