slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Profesionalni keramički uvijač za kosu sa tri grejača

20 €

Novi Sad
Dostupno odmah
31
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
Svi oglasi

NOVO! Profesionalni keramički uvijač za kosu sa tri grejača, napravite sami sebi lokne kao profesionalac !

 

  • Stvaranje prirodnih lokni: Sa 22 cm trostrukim grejačima, Reyke keramički uvijač za kosu je savršen alat za stvaranje profesionalno talasatih lokni koje traju ceo dan. Možete ga koristiti i kao uvijač za kosu kako biste brzo i jednostavno promenili svoj izgled.
  • Radi na svim tipovima kose: Ovaj uvijač sa tri grejača je idealan za sve tipove kose, bez obzira na to da li imate kratku ili dugu, gustu ili tanku kosu. Grejana keramika proizvodi negativno naelektrisane jone koji stvaraju meke, sjajne talase bez naelektrisanja. Za razliku od jednostavnih uvijača koji zahtevaju dugo vreme za oblikovanje lokni, ovaj uvijač sa tri grejača omogućava vam da završite stilizaciju za nekoliko minuta.
  • Brzo se zagreva za 28 sekundi: Ovaj trostruki uvijač za kosu se zagreva od 0 do 170° C za samo 28 sekundi, što značajno skraćuje vreme upotrebe. Molimo vas da ne dodirujete vrući deo dok se zagreva kako biste izbegli opekotine.
  • Dve podešavanja temperature: 170° C i 220° C omogućavaju vam da izaberete pravu temperaturu za vašu kosu i postignete svilenkaste, talasaste, elegantne i profesionalne rezultate. Dizajniran sa protivkliznom drškom i vrhom koji štiti od opekotina, izolacija toplote na prednjem držaču, čini ga sigurnijim za upotrebu i sprečava dodirivanje uvijača sa podlogom.

 

*Dostupno više komada!

 

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #157764737
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.