slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Stajler-Figaro za kosu,LCD,110-210s,13mm AIMERVO

1.200 din

Novi Sad
Dostupno odmah
22
2
pre 14 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Safe Shop Novi Sad
Član od 05.02.2022.
Svi oglasi
Odličan proizvod po maksimalno povoljnoj ceni. Proizvod je uvezen iz Nemačke i predstavlja pravu stvar baš za Vas, plaćanje je moguće izvršiti lično, putem žiro računa ili pouzećem, prilikom preuzimanja putem Post expressa. Za sve informacije slobodno pozovite na kontakt telefon 064\420-1395, pošaljite poruku na sajtu, SMS poruku ili putem vibera. Srećnu kupovinu Vam želim!

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.



 【Okrugla keramička cijev od 13 mm za savršeno čvrste kovrdže】 AIMERVO tanka pegla za uvijanje ima cijev dugu 16 cm koja je idealna za kratku i dugu kosu. Ekstra mršava cijev od 13 mm stvara čvrste, vadičep uvojke. Da biste postigli izgled, jednostavno umotajte pramen kose od osnove do vrha i držite 5-6 sekundi. Bilo da je vaš stil glamurozan ili oštar, sve ide uz ove lokne! Stvaranje primetno čvršće kovrče koja je savršeno definisana, bez kovrdžanja i dugotrajna.

【11 podesivih podešavanja toplote (110-210°C), pogodno za sve tipove kose】 Opremljen LCD displejom temperature, štap ima podesiva podešavanja temperature koja vam omogućavaju da podesite temperaturu od 110⁰C do 210⁰C prema tipu kose. Oštećena ili izbeljena 110°C – 120°C, tanka ili fina 130°C – 150°C, normalna kosa 160°C – 180°C, gusta i talasasta 190°C – 210°C.

【Turmalinsko keramičko bure pomaže u održavanju glatke, zdrave kose】 AIMERVO Tourmaline keramičke klešta za uvijanje koriste najnoviju inovativnu tehnologiju koja kombinuje turmalinsku keramiku sa ravnomernom distribucijom toplote, proizvodeći veliku količinu negativnih jona i dalekog infracrvenog zračenja što smanjuje statički elektricitet za savršen stil. Sa nelepljivom keramičkom površinom, ova pegla klizi kroz kosu stvarajući luksuzne talase i kovrče koje traju ceo dan. Brz i jednostavan za korišćenje:

【Zagreva se za 30 sekundi】 Nova PTC HEATER tehnologija za brzo zagrevanje i brz oporavak.

【Okretni kabl od 2 m u salonskom stilu】 Profesionalni okretni kabl od 6,6 stopa čini uvijač za kosu lakim za držanje i upotrebu iz više uglova.

【Lagan dizajn】Uvijač sa štapićima za jelo sa ergonomskim dizajnom, za lakše uvijanje i manje naprezanje ruku. Bezbedan stil:

【Automatsko isključivanje】 Funkcija automatskog isključivanja od 60 minuta daje vam bezbrižnost pri svakoj upotrebi.


【Hladan vrh za sprečavanje opekotina】 Ovaj tanki uvijač je dizajniran za vrhunsku udobnost sa hladnim vrhom, tako da možete lako da ga uhvatite dok ga koristite.

03
ID Oglasa: #157250470
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.