slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Stylocks K-137 Pegla Za Kosu

2.800 din

Novi Sad
11
1
pre 9 dana
Svetozar
Član od 29.01.2015.
Svi oglasi

Fleksibilne 3D plutajuće ploče ovih uređaja za ispravljanje kose neometano klize kroz kosu da ubrzaju, minimiziraju oštećenje kose i kreiraju besprekoran stil kao u salonu. Veličina: 31*3,1 cm

 

Podesiva temperatura profesionalnih pegla za kosu na 80-230 ℃ za sve tipove kose, omogućava vam da odaberete optimalnu temperaturu koja vam odgovara da ispravite kosu u jednom koraku bez oštećenja.

 

2 u 1 pegla za kosu ima naprednu PTC keramičku tehnologiju grejanja za brzo postizanje maksimalne temperature, zagrevajući se do stabilne temperature u roku od 30 sekundi. Nano-titanijumske ploče profesionalnog pegla za kosu imaju funkciju negativnih jona, ostavljaju kosu sjajnijom, mekšom i zdravijom, kako bi se lepo ispravile i kovrdžale.

Profesionalni 2,5 m okretni kabl za 360° , univerzalni dvostruki napon obezbeđuje izvanredne performanse širom sveta.

ID Oglasa: #161800805
Informacije

Mogućnost licnog preuzimanja u Novom Sadu.

Mogućnost isporuke na adresu putem brze pošte.

Za sva dodatna pitanja nam pisite ovde.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.