slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

STYLOCKS mini putna pegal za kosu, NOVO

1.700 din

Novi Sad
Dostupno odmah
7
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi
  • Predmet uvezen iz Švajcarske
  • Nov, nekorišćen u originalnom pakovanju
  • Testiran, garancija na ispravnost
  • Prve fotografije i opis preuzete uglavnom sa sajta Amazon za navedeni predmet
  • Ostatak fotografija i opisa lično fotografisano i dodato te predstavljaju stvarno stanje i izgled opisanog proizvoda

 

MINI VELIČINA: Veličina ploče mini pegla za kosu je 1,8 cm širine, 16,7 cm dužine i 0,158 kg težine. Lako se čuva u torbici ili putnoj torbici, štedi prostor i pokazuje svoju lepotu gde god da se nalazite.

Stilocks mini putna pegla za ravnanje sa 100-240V dvostrukim naponom i funkcijom zaključavanja tela koja je vaš najbolji pratilac za međunarodna putovanja. Automatski će se prilagoditi lokalnom naponu, sve što vam treba možda samo adapterski utikač ako ste u inostranstvu.

Napravljen od visoko efikasnog i stabilnog PTC keramičkog grejnog elementa i prekidača u jednom koraku, mini pegla za kosu ravnomerno raspoređuje toplotu duž kose, za podizanje temperature je potrebno manje vremena i inteligentno se održava na 190 ℃ kako bi sprečio pregrevanje od oštećenja kose.

Sa tankom pločom od 1,8 cm, ova mala pegla može lako da se približi korenu kose, što je savršeno za mušku ili žensku kratku kosu, šiške, bob, piksi šišanje i tanku kosu. Ako imate gustu i dugu kosu, preporučuje se da izaberete glačalo normalne veličine.

Keramički mini uvijač za kosu ne samo da stvara svilenkasto glatku ravnu kosu i daje joj sjaj, već pruža i prekrasne talase za oblikovanje kose kako bi se povećao volumen kose. Preporučite način zaštite kose dodavanjem arganovog ulja, što može dovesti do uglađenog završetka bez kovrdžanja.

k5

ID Oglasa: #161032114
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.