slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Supersonični fen za kosu sprečavanje oštećenja kose

5.900 €

Pančevo
64
1
pre 13 dana
Odgovara na 0% poruka.
Gigant Shop 061 211 87 97
Član od 07.09.2011.

Osnovna funkcija ovog fena je sprečavanje oštećenja kose, do kojeg dolazi zbog izlaganja visokim temperaturama, a tvrtka je u ovaj proizvod ukomponirala minijaturne verzije motora koji se nalaze u njihovim popularnim proizvodima.

 

Fen sadrži senzor koji stalno proverava temperaturu kako se sušilo ( i kosa) ne bi pregrejala, a ima i posebne ventilatore koji paze na idealnu temperaturu.

 

Ovo sušilo ima drugačiji dizajn od proizvoda na koje smo do sada navikli, a dolazi u atraktivnoj kombinaciji ružičaste i sive boje.

 

Funkcija negativnih jona: Generator anjona fena za kosu proizvodi milione negativnih jona kako bi zaštitio vaše vlasište od toplotnog oštećenja, glatku kosu.

 

2. Magnetni nastavci: Fen za kosu dolazi sa magnetnim nastavcima, tako da možete brzo i lako da se prilagodite.

 

3. Najbrže sušenje sa snažnim motorom u kombinaciji sa Air Multiplier tehnologijom, za brzo sušenje i precizno oblikovanje.  

ID Oglasa: #161549172
Informacije
  • LIČNO PREUZIMANJE U PANČEVU!
  • Slanje kurirskom sluzbom na adresu koju navedete.
  • Kontakt: POZIV, SMS, VIBER
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.