slika
slika
slika
1 od 3

Supersonicni fen za kosu

5.499 din

Beograd
203
6
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
KUPI BRZO 0613249998
Član od 26.07.2021.

Osnovna funkcija ovog fena je sprječavanje oštećenja kose, do kojeg dolazi zbog izlaganja visokim temperaturama, a tvrtka je u ovaj proizvod ukomponirala minijaturne verzije motora koji se nalaze u njihovim popularnim proizvodima.

Fen sadrži senzor koji stalno provjerava temperaturu kako se sušilo ( i kosa) ne bi pregrijali, a ima i posebne ventilatore koji paze na idealnu temperaturu.

Ovo sušilo ima drugačiji dizajn od proizvoda na koje smo do sada navikli, a dolazi u atraktivnoj kombinaciji ružičaste i sive boje.

Funkcija negativnih jona: Generator anjona fena za kosu proizvodi milione negativnih jona kako bi zaštitio vaše vlasište od toplotnog oštećenja, glatku kosu. 2. Magnetni nastavci: Fen za kosu dolazi sa magnetnim nastavcima, tako da možete brzo i lako da se prilagodite. 3. Najbrže sušenje sa snažnim motorom u kombinaciji sa Air Multiplier tehnologijom, za brzo sušenje i precizno oblikovanje.

ID Oglasa: #153855930
Informacije

Mesto preuzimanja Novi Beograd od 10 do 15

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, i slika ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka              
Pošaljite poruku kp ili sms
-Ime i prezime.                 
-Ulica i broj.                 
-Mesto i poštanski broj          
-Broj telefona za kontakt OBAVEZNO   
-Ili SMS porukom na 061 3249998

 

Garancija na ispravnost

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.