slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Surker SK-965 Pegla/Uvijac Za Kosu

2.600 din

Novi Sad
8
0
pre 11 dana
Svetozar
Član od 29.01.2015.
Svi oglasi

Eliminišite hrapavost: Ovaj profesionalni peglač visokog kvaliteta može ravnomerno raspršiti toplotu, 30 sekundi brzog zagrevanja, tehnologiju zagrevanja na konstantnoj temperaturi, konstantnu temperaturu od 200 C, može ispraviti kosu slabom silom i stvoriti glatkiji sjaj za kratko vreme.
Zaštitite kosu: Ova pegla za kosu ima antistatičku tehnologiju, koja može efikasno sprečiti povlačenje kose i smanjiti oštećenje kose, smanjiti statički elektricitet i dobro zaštititi kosu i održati kosu glatkom.
Funkcija 3 u 1: ova pegla za kosu i pegla za uvijanje ima 3 funkcije, kovrdžava kosa / ravna kosa / kukuruzna kovrdžava kosa može se menjati po želji, dajući vam razne stilove, ekonomične i pristupačne. Čak i ako je kosa gruba i gusta, može stvoriti glatku, sjajnu kosu.
Mokra i suva upotreba: ovaj salon za sistem za ravnanje je suv i mokar, štedi vam vreme i lako kreira prelepe frizure. Skratite vreme pripreme pre nego što izađete kroz vrata, a dizajn prednjih delova otpornih na sagorevanje čini vas bezbednijom za upotrebu.

ID Oglasa: #161884941
Informacije

Mogućnost licnog preuzimanja u Novom Sadu.

Mogućnost isporuke na adresu putem brze pošte.

Za sva dodatna pitanja nam pisite ovde.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.