slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

UKLISS 7 u 1 Fen za kosu Pegla za kosu Stajler četka

9.500 din

Novi Sad
Dostupno odmah
26
0
pre 12 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo

 

UKLISS četka za kosu Airstiler 7 u 1, 1400 W ionski fen za kosu sa 3 temperature, četke za stilizovanje, fen za kosu sa okruglom četkom, četka za ispravljanje kose, četka za volumen, pegla za kosu, difuzor za fen,

 

Curly All In One Air Styler Snažan protok vazduha od 200 miliona jona teče iz poklopca pegle za uvijanje i kontinuirano stvara protok vazduha u smeru kazaljke na satu oko pegle, što pojačava Coanda efekat i osigurava da kosa automatski prijanja uz površinu.  Stvara voluminozne, glatke i prirodne kovrče bez preteranog zagrijavanja. 7 u 1 Air Styler Zadovoljava sve vaše potrebe za stiliziranjem.

 

7 u 1 uvijač za kosu

OVAJ 7 u 1 fen uključuje 1 * fen za kosu, 1 * četku za kosu, 2 * peglu za kosu, 1 * četku za zaglađivanje, 1 * difuzor, 1 * mlaznicu za oblikovanje koja vam omogućava da sušite, ispravljate, uvijate, dajete volumen i masirate kožu glave. dečja igra. Termalna četka nudi idealne mogućnosti za kreiranje različitih frizura za različite dužine kose.  Rukavice uključene prilikom mijenjanja uklonjivih dodataka kako biste izbegli opekotine.

 

Funkcija zaključavanja

Pegla za kosu ima funkciju zaključavanja.  Ovo je da spriječite da slučajno dodirnete druge funkcije gumba tokom stiliziranja.  Kada se prevuče do dugmeta za zaključavanje, sva dugmad su zaključana i ne mogu se koristiti.  Kada se prevuče do dugmeta za otključavanje, sva dugmad se vraćaju u normalan rad.

 

Funkcija automatskog čišćenja

Pegla za kosu ima funkciju samočišćenja: isključite mašinu za sušenje, pritisnite dugme za brzinu vazduha na 8 sekundi, ventilator se okreće velikom brzinom za automatsko čišćenje.  Istovremeno, poklopac za ventilaciju se može ukloniti radi čišćenja.  Preporučuje se čišćenje jednom sedmično.

 

Saveti za korištenje

 Levi uvijač: trebate staviti rep kose na uvijač u pravom smeru, tada će ga uvijač apsorbirati, a zatim polako podići sa repa kose, desni uvijač: obrnuto delovanje. Što duže koristite fen, temperatura fena je viša.  Nosite rukavice kada koristite četku ili mijenjate fen za kosu kako biste izbegli opekotine.

ID Oglasa: #164262518
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.