slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

WeChip fen četka za kosu stajler set 4u1 kofer vakuum

55 €

Novi Sad
Dostupno odmah
59
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi
  • [4 u 1 četka za vrući vazduh] WeChip četka za sušenje kose je 4-u-1 multifunkcionalna vruća četka, koja se može koristiti kao sušilo za kosu, sredstvo za volumen kose, četka za uvijanje kose i četka za ravnanje kose.  4 različite glave četkice mogu zadovoljiti vaše različite potrebe za stiliziranjem, bilo da imate dugu kosu ili za kratku kosu, četka za oblikovanje kose može brzo stvoriti frizuru koju želite, štedeći vam vreme i novac!
  •  
  • [Najnoviji dizajn za njegu kose] WeChip vruća četka za povećanje volumena, inovativni otvori za ventilaciju i dizajn vazdušnog jastuka, mogu generisati negativne jone, sprečiti statički elektricitet i hraniti oštećenu kosu. Dizajn keramičkog premaza grejane četke za kosu može smanjiti kovrdžanje za 30% i učiniti vašu kosu sjajnom i glatkom.
  •  
  • [Pogodno za sve tipove kose] Fen za sušenje četke ima 3 nivoa temperature i 2 nivoa podesive brzine vetra, pogodan za sve tipove kose, 1000W snage za oblikovanje vrućeg vazduha, bilo da se radi o dugoj kosi, kratkoj kosi, ravnoj kosi, kovrčavoj ili gustu kosu, može se brzo sušiti i oblikovati.
  •  
  • [Lakši i koji štede rad] U poređenju sa većinom sušila za kosu na tržištu, WeChip četka za sušenje kose je lakša, ručka je ergonomski dizajnirana, a ruka neće boljeti nakon dužeg vremena i zahteva više napora. štednja. Sa profesionalnom rotirajućom linijom za 360° (2,5 m), sigurnija je i praktičnija za korištenje, a lako je napraviti savršenu frizuru!
  •  
  • [Najbolji poklon] WeChip četka za sušilo za kosu voli većina muškaraca i žena.  Najnoviji 4-u-1 multifunkcionalni dizajn i izvrsno pakovanje omogućavaju vam da ga poklonite prijateljima, porodici ili bilo kome koga volite.  


Vakuum pakovanje - kupac otvara prvi !

ID Oglasa: #151630225
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.