slika
slika
slika
1 od 3

Xiaomi Mi vodeno jonski fen za kosu H500 (EU)

6.890 din

Beograd
212
10
danas
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Mega-Tehnika
Član od 10.09.2020.
Svi oglasi

Originalan, global model, sa garancijom zvaničnog uvoznika u trajanju od 24 meseca.


  • Dvostruka vodena jonska terapija
  • 20m/s super veliki protok vazduha
  • Pametna kontrola temperature
  • Snaga 1800W

 

Fen za kosu koji upija vlagu

Dvostruki joni vode* duboko prodiru u vašu kosu za trajnu zaštitu i glatki sjaj. Sa desetinama miliona negativnih jona*, fen za kosu Xiaomi Water fen za kosu H500 može zadržati prirodnu vlagu u kosi, a istovremeno efikasno smanjuje ispucale vrhove i kovrdžanje, čime poboljšava snagu kose i čini je otpornijom.


Unapređena tehnologija duboke hidratacije vodenih jona
Ugrađeni kondenzator kondenzuje vlagu u vazduhu, a dva igličasta motora brzo je raspršuju u sitne negativne vodene jone. Kroz poseban kanal hladnog vazduha, ovi joni se isporučuju direktno u kosu, kožu glave i koren, što štiti vašu kosu od oštećenja usled previsokih temperatura, a istovremeno je hidrira.

20m/s Ultra-visoka brzina protoka vazduha
Brzo suši kosu bez velike toplote inspirisan principom avionskih motora, Xiaomi Water fen za kosu H500 je opremljen DC motorom velike brzine sa brzinom od 20.000 obrtaja u minuti i sedam lopatica turbine u obliku krila, koje stvaraju protok vazduha kroz istiskivanje vazduha. konusnog vazdušnog kanala pod pritiskom. Najveća brzina protoka vazduha je 20m/s, što omogućava snažnom protoku vazduha da dopre do korena i brzo osuši kosu bez ikakvog oštećenja.

 

Pametni naizmenični režim toplog/hladnog vazduha za sprečavanje oštećenja kose
Termalni senzor staklene perle može precizno detektovati izlaznu temperaturu vazduha 60 puta u sekundi* i podesiti temperaturu protoka vazduha u realnom vremenu kako bi se izbeglo pregrevanje vaše kose i kože glave. Njegov naizmenični režim toplog/hladnog vazduha - topao vazduh za brzo sušenje, hladan vazduh za oblikovanje - ne samo da štiti površinu kose od opekotina ili oštećenja, već i vlaži vrhove i nudi dovoljno nege za osetljivu kožu glave.

Rotacija za 360° za željeni stil
Potpuno rotirajuća magnetna mlaznica za 360° koncentriše protok vazduha za brzo sušenje i prilagođeni stil. Dvoslojni dizajn takođe smanjuje temperaturu mlaznice i efikasno izoluje od toplote.


Podesiva temperatura i brzina

Tri podešavanja toplote omogućavaju vam da prelazite između toplog i hladnog vazduha, a dva nivoa brzine vam daju veću kontrolu nad stilom vaše kose. Kada se temperatura vazduha podesi na toplo ili hladno, dvobojna LED indikatorska lampica menja boju u skladu sa tim. Postavka temperature se čuva i automatski čuva za sledeću upotrebu. Obezbeđeno je više podešavanja brzine i toplote kako bi feniranje i stilizovanje bilo lakše i fleksibilnije.


  • Snaga 1800W
  • Napon 220V-240V~
  • Funkcije Duboka hidratacija kose, podesiva temperatura i brzina
  • Dužina kabla 1.7 m
  • Opšte
  • Dimenzije 237 x 144 x 79 mm (uključujući vazdušnu mlaznicu)
  • Težina 650g (uključujući vazdušnu mlaznicu)
  • Model CMJ03LX
  • Originalni naziv Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500



Garancija: 24 meseca

Proizvod je nov,  nekorišćen i dolazi u originalnom, neotpakovanom pakovanju sa važećom garancijom od dana kupovine.  Svi proizvodi u našem asortimanu su isključivo novi, isključivo uvezeni od strane zvaničnog (generalnog) uvoznika za dati brend, poseduju svu prateću dokumentaciju i u slučaju bilo kakve potrebe, garancija se ostvaruje u Srbiji kod ovlašćenog uvoznika.  

Plaćanje možete obaviti pouzećem (kuriru na ruke nakon što Vam preda proizvod) ili na račun naše firme (po dostavljenom predračunu sa podacima za uplatu).  
Pakovanje proizvoda je dodatno obezbedjeno kako bi se izbegla i najmanja mogućnost oštećenja prilikom transporta.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem KP poruka, telefonom ili SMS porukom, kako Vama najviše odgovara.

ID Oglasa: #139297515
Informacije
  • Kao registrovano preduzeće, obezbeđujemo Vam sigurnu kupovinu bilo da kupujete kao fizičko ili pravno lice.
  • Isključivo novi proizvodi, u originalnom pakovanju, sa domaćom garancijom ostvarivom u Srbiji.
  • Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun, ukoliko kupujete kao pravno lice dobijate fakturu sa iskazanim PDV-om (firma je u sistemu pdv-a).
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.