slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Profesionalna mašinica za šišanje sa pokrivačem

1.999 din

Beograd | Voždovac
25
2
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
VindictaVendor
Član od 22.09.2023.
Svi oglasi
 【FACAIO Mašinica za šišanje】 Trimer za bradu za muškarce Dizajniran za ujednačene performanse sečenja, sa slojem za sečenje kose, brz i precizan na svim tipovima kose sa visokokvalitetnim i izdržljivim samooštrenjem, preciznim nerđajućim čelikom od visokog ugljenika i 3 visokokvalitetna ABS plastična štitnika za fiksiranje: 1mm, 2mm, 3mm, USB kabl uključen. Mašilice za kosu pomažu vam da napravite različite frizure.

【Profesionalne oštrice od nerđajućeg čelika】Oštrice koje se samooštre su precizno brušene, ostaju oštre dugo vremena i nude visoku preciznost za svaku frizuru. Pakovanje je takođe opremljeno uljem za podmazivanje, a sečivo se drži uljem kako bi se ivica zadržala dugo vremena. Oštrica može bez problema proći kroz bilo koju dlaku i lako se čisti. Lako se održava čistim i sprečava nakupljanje bakterija.

【USB punjivi bežični trimer】 Bežični trimer za muškarce ima dizajn sečiva u obliku slova T koji ne oštećuje kožu i idealan je za fine frizure kao što su bočne i dekolte. Ugrađena punjiva litijumska baterija 150 minuta bežične upotrebe. USB priključak za punjenje, može da poveže USB adapter, laptop, auto punjač.

【LED displej】LED ekran prikazuje procenat baterije i indikator napunjenosti, što olakšava uvid u procenat baterije i napredak punjenja. Postoje tri položaja stepena prenosa koji ukazuju na tri režima šišanja, uključujući režim niske buke i režim za decu, režim dnevnog šišanja i režim duge guste kose. Ovo je savršeno za porodičnu upotrebu.

【Ekkuisite Craft &Ekkuisite Gift】 Multifunkcionalni set električnih mašina za šišanje ima novi izgled, male veličine, ergonomski, lak za nošenje i udoban za držanje. To je najbolji poklon za muškarce, muževe, momke i roditelje za Novu godinu, Božić, godišnjicu venčanja, rođendan, Dan zaljubljenih i Dan očeva.

 

! ! ! A K C I J A  A K C I J A  A K C I J A  A K C I J A ! ! !
! ! ! ZA KUPOVINU VEĆU OD 6000 DINARA DOBIJATE POKLON ! ! !


POGLEDAJTE SVE OGLASE

 

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  

Ime i prezime,  

Adresa,  

Kontakt telefon 

 

Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express ili AKS                                                         
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <  
ID Oglasa: #161834059
Informacije
Predmeti su nekorišćeni i uglavnom uveženi iz EU (sem ako je drugačije naglašeno u oglasu), većinu proizvoda i testiramo pre slanja

Pogledajte sve naše oglase

  • Slanje AKS-om, BEX-om, PostExpress-om (po dogovoru)
  • Lično preuzimanje u Beogradu
  • Garancija na ispravnost, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
  • Viber / WhatsApp

Kontakt: 0659456571
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.