slika
1 od 1

Serrax 60000 akcija u pola cene

1.000 din

Beograd
3
1
pre 13 dana
Marko
Član od 29.05.2022.
Svi oglasi
Kapsule sadrže enzim serapeptazu koji efikasno uklanja bol i otoke u organizmu. Poboljšava dejstvo antibiotika, pospešuje razvodnjavanje i eliminaciju šlajma, gnoja i hematoma.
Serapeptaza je enzim koji pokazuje antiinflamatorno, analgetičko, antiedematozno i fibrinolitičko dejstvo. Primenjuje se u stomatologiji i oralnoj hirurgiji posle intervencija praćenih otocima, kod različitih povreda i edema (kod uganuća, iščašenja i drugih stanja posle povreda koja su praćena otocima tkiva), kod zapaljenja sluzokože usta i desni praćenih otocima, za respiratorni trakt (kod zapušenog nosa i slivanja sluzi niz ždrelo, za pomoć u razređivanju nakupljene sluzi i olakšavanje iskašljavanja, kao i smanjenje otoka sluzokože), za koštano zglobni, mišićni i reproduktivni sistem (posle hirurških  intervencija u ortopediji i ginekologiji prilikom kojih dolazi do otoka mekih tkiva).
ID Oglasa: #165863981
Informacije
Zbog prirode posla cesto nisam u mogucnosti da se javim, posaljite poruku koji vas proizvod zanima, a ja cu vam u najkracem roku dati informacije o tom proizvodu. KP poruke, viber, sms
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.