slika
1 od 1

Avon Anew Skin Renewing emulz.sa bioakt.zlatom sa Protinolom

899 din

Novi Sad
Dostupno odmah
15
2
pre 14 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Irena
Član od 19.01.2021.
Svi oglasi

ANEW by Avon.  Iza najlepše kože stoji nauka u vidu formule sa patentiranim ProtinolomTM.


Anew Ultimate 7S Gold emulzija - luksuzna noćna emulzija sa bioaktivnim zlatom sa ProtinolomTM. Preko noći obnavlja i daje elastičnost tvojoj koži*. Pogodno za uzrast 45+.  91% žena pokazalo je značajne pozitivne promene u borbi protiv bora*

  • redukuje vidljivost bora za samo 3 noći**
  • trenutno povećava nivo vlažnost kože 4 puta***
  • daje svež i mladolik izgled koži

 

NAGRAĐIVANI PROTINOLTM pospešuje proizvodnju kolagena.  

 

Da li je za tebe?
Da, ako imaš 45 ili više godina i želiš da umanjiš vidljivost bora za kratko vreme.

Šta sadrži?
Laganu gel-emulziju sa bioaktivnim zlatom koja štiti vlakna kolagena kako bi smanjila bore. Šta više, formula targetira 3 ključna faktora koji mogu prouzrokovati gubitak blistavosti zrele kože: teksturu površine, pigmentaciju, kvalitet kolagena.

Kako je koristiti?
To je komplementarna nega Ultimate noćnoj kremi; koristi je 2 puta nedeljno uveče ili onda kada je tvojoj koži potreban podmlađujući efekat i dodatna hidratacija.

 

Lično preuzimanje u Novom Sadu ili slanje PostExpresom. Pogledajte i ostale moje oglase možda pronađete još nešto zanimljivo i uštedite na poštarini, jer za više poručenih proizvoda plaćate samo jednu poštarinu.

ID Oglasa: #162222931
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.