slika
slika
slika
1 od 3

Avon Planet Spa poklon set za negu ruku

799 din

Niš
Dostupno odmah
5
0
pre 13 dana
Maja Avon Cosmetics
Član od 22.02.2020.
Svi oglasi
Novo, na stanju, dostupno odmah!

 

Planet Spa Poklon Set za negu ruku!   Sadržaj seta: • Planet Spa Blissfully Nourishing tečni sapun za ruke 150ml • Planet Spa Blissfully Nourishing losion za ruke 150ml   U elegantnoj ukrasnoj kutiji - spremno za poklon!   Kućni SPA ritual nege za hranljivu &umirujuću negu! Sa dragocenim sastojcima.   AFRIČKI RITUALI nege u okrilju tvog doma!   Ši puter dubinski hrani i hidrira suvu kožu. Ruke i stopala sada imaju najbolje prijatelje koji pomažu da koža ne bude gruba. Upoznaj novu, zdraviju i meku kožu, kakvu možeš imati, uz pomoć ovog duo seta. Hidratantni tečni sapun - kremasti sloj nežno čisti kožu, a ne isušuje je. Sa praktičnom pumpicom.   Pogledajte i ostale moje oglase <3
ID Oglasa: #165916863
Informacije

Pogledajte i ostale moje oglase. .
Pakete saljem Post Expresom, osim ako ne zahtevate da to bude nekom drugom sluzbom. Licno preuzimanje je moguce u Nišu. Plaćanje može pouzećem ili na račun, kako god. Rezervacije cuvam do 5 dana. Mozete mi slike zeljenih komada poslati na Viber na br 0648508987.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.