slika
slika
slika
slika
1 od 4

Britanska krema za ispucale pete i nežna stopala

599 din

Beograd
Dostupno odmah
55
5
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Stopala nas svakoga dana vode kroz život: kako u hladnim zimskim danima, tako i u vrelim letnjim mesecima, bilo da hodate, radite, dugo stojite ili nosite preuske cipele. Zbog toga veoma zaslužuju kvalitetnu negu. Pomoću vrhunske kreme za pete i stopala možete lako da ih održite glatkim, mekim i zdravim.

Proizvedeno u Britaniji – krema koja je osvojila ceo svet

Svi imaju zadebljanje na  koži stopala, neko manje, neko više, ali ako ta koža postane toliko debela pa pukne, gljivice, bakterije ili virusi lako napadnu kožu. Zato postoje posebne kreme za pete i stopala protiv zadebljanja koje će rešiti problem i sprečiti da se ponavlja.

Masterplast balzam za ispucale pete 8u1 efikasno regeneriše stopala, grube pete i obnavlja kožu. Nakon upotrebe stopala su svilenkasta, glatka i meka.

Ovaj balzam za ispucale pete je specijalno pomešana kombinacija hidratantnih sredstava i moćnih hidratantnih agenasa(uree) koji povećavaju upijanje vode u suvu kožu i ostavljaju kožu mekom, gipkom i bez pukotina. Duboko penetrirajuća formula koja se lako upija podstiče formiranje glatke kože, istovremeno pomaže u sprečavanju daljeg pucanja kože.

100% glatka i mekana koža stopala

Bez mirisa, spreman za upotrebu, nanesite za hidrataciju suve i ispucale kože.

INTENZIVNA VLAGA:  Dodatna snaga, formula dubokog prodiranja koja pruža vlagu i udobnost. Redovno koristite za održavanje kvaliteta kože i mekih peta.

SPREMNO ZA UPOTREBU:  Uverite se da su stopala čista i suva pre upotrebe. Umasirajte u suvu tvrdu kožu dva puta dnevno i nastavite sa tretmanom dok koža ne bude glatka i popravljena.

PREVENCIJA:  Koristite kremu za održavanje teksture kože, sprečavanje stvrdnjavanja kože, pucanja i izazivanja neprijatnosti.

O PROIZVODU:  količina -tuba od 70g

Britanska krema za ispucale pete i nežna stopala

ID Oglasa: #150112434
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.