slika
slika
slika
slika
1 od 4

IUNIK IUSNONI - Serum lagani uljani

2.459 din

Beograd | Čukarica
2
0
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
WESTACO D.O.O.
Član od 25.04.2017.
Svi oglasi

IUSNONI - Serum lagani uljani sa ekstratom nonija 

LAGANI ULJANI SERUM OD NONIJA.   Napredna anti-aging tehnologija. Dubinski hidrira kožu, umanjuje vidljivost bora i usporava nastavank novih. Zapremina: 50ml / 1.71fl. oz. Način upotrebe: Napunite kapaljku serumom pritiskom na njen vrh, nežno i ravnomerno aplikujte kapljice seruma pomoću kapaljke na kožu lica, vrhovima prstiju rasporedite serum u tanak sloj i sačekajte da ga koža upije.
  Biljka Noni je čudesna u mnogo segmenata: sadrži: preko 150 spojeva biljnog porekla, belančevine, vitamine, minerale, enzime; najpoznatija aktivna materija koji sadrži noni sok je antioksidans prokseronin, koji se u našoj jetri pretvara u kseronin i koji deluje na ćelijskom nivou smanjujući upalne procese; Noni ima antioksidativno, antimikrobno, antikancerogeno i protiv upalno delovanje.

Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.

 

 

Proizvodi su fabrički upakovani, NOVO.

Broj telefona: 069/212-89-78

063/259-191

ID Oglasa: #159487150
Informacije

Radno vreme call centra je svakim radnim danom 09:00-16:00;
Vikendom i praznicima ne radimo

 

Na sve električne aparate dajemo garanciju 2 godine.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.