slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Kiyeski - Flasteri za mršavljenje 10kom

280 din

Zrenjanin
685
21
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera
Član od 30.03.2016.
kp izlog
Kiyeski - Flasteri za mršavljenje

✅Kiyeski su elektrostatički fizioterapeutski flasteri za mršavljenje. Ovi flasteri su posebno dizajnirani kako bi Vam pomogli u procesu mršavljenja, naročito u predelu stomaka sa prekomernim slojem masti. Na potpuno prirodan način pomažu u oblikovanju tijela, regulaciji viška kilograma i uklanjanju celulita.   

✅Ubrzavaju metabolizam i ublažavaju osećaj gladi. Telu se vraća energetska ravnoteža, što dovodi do ubrzanog izlučivanja otpadnih stvari i toksina, poboljšava cirkulaciju i telo intenzivno sagorijeva masne rezerve. Deluje tako da povećava učestalost mokrenja i znojenja, te se tako telo rješava viška nakupljene vode.   

✅Temeljeno na teoriji tradicionalne kineske medicine, po principu akupunkture direktno deluje na ljudsko telo krozpupčanu regiju, održava hormonalnu ravnotežu, ubrzava metabolizam, ulazi u deo masnih naslaga u potkožnom delu, brzo topi masnoću i sprečava novo nakupljanje.   
✅Prema zakonu o lipogenezi, tanki flaster trebao bi se koristiti noću, kako bi učinkovito opstruirao lipogenezu, naterao telo da održava izmenu energije iznutra i ubrza metabolizam kada osoba spava.   

➡️Upotreba:   

1️⃣Uklonite zaštitnu foliju s flastera i zalepite ga na trbuh, tako da prekrijete pupak.    
2️⃣Flaster je potrebno nositi 8 sati, jednom dnevno. Najbolje tokom noći.   
✅Težina: do 60kg = 1 flaster
✅Težina: 60 – 80kg = 2 flastera (levo i desno uz pupak)
✅Težina: 80-100kg = 3 flastera ( levo, desno i ispod pupka)
✅Težina preko100 kg = 4 flastera ( lijevo, desno, iznad i ispod pupka)
✅Za što bolje rezultate potrebno je korigovati ishranu i uključiti i neke fizičke aktivnosti.    

‼️Upozorenj

‼️Flastere nije preporučljivo koristiti ako ste trudnica ili tokom ciklusa. Osobe koje pate od želudnačnih tegoba trebali bi koristiti ovaj proizvod s oprezom.  

➡️Jedno pakovanje sadrži 10 flastera.  

➡️Sastav: prirodno ulje jojobe, zeleni čaj u prahu, ulje noćurka, karnitin, nuciferin, kakao maslac, ulje metvice, smola, ulje jasmina, infracrveni kamen.   
ID Oglasa: #138262580
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.