slika
slika
1 od 2

Krema od puževe sluzi - krema od puža 115g pakovanje

750 din

Beograd | Čukarica
Dostupno odmah
29
2
pre 11 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Mega _ Shop _065 49 59 655
Član od 24.12.2022.
Svi oglasi
 

Krema od puža protiv bora
Neprikosnovena kada je prirodno podmlađivanje u pitanju, a kako i ne bi kada hrani ćelije i tkivo hijaluronskom kiselinom. Krema od puža protiv bora eliminisaće sve vidljive znakove starenja. Može se koristiti i za uklonjanje fleka i staračkih pega sa kože. Stoga, ona će vam omogućiti svež i mladalački izgled, bez obzira koliko godina imate.
Odlično sredstvo protiv akni
Najveći problem mladih jeste kako ukloniti akne i bubuljice prirodnim putem. Ovaj preparat sadrži glikolnu kiselinu koja čisti pore, stoga sa sigurnošću možemo reći kako je ovo izvanrendo sredstvo. Eliminisaće neprijatne, iritirajuće, a često i bolne pojave na licu. Preporučljivo je da se koristi krema od puža protiv akni svako veče pre spavanja. Tako će koža najbolje upiti sve hranljive sastojke koji će očistiti nagomilane nečistoće. PUŽEVA SLUZ ZA OŽILJKE DOKAZANO DELUJEPovrede koje doživimo tokom života mogu često ostaviti vidljive tragove. Tu najviše strada koža, koja se ne uspeva regenerisati na pravi način, zbog čega se javljaju ožiljci. Iako su bezbolni, oni ipak predstavljaju veliki estetski problem, naročito ako se nalaze na vidljivim mestima.
Stoga, ukoliko ste pretrpeli neku povredu ili ste pak imali hirurški zahvat, najbolje rešenje je da se koristi krema od puževe sluzi za ožiljke. Ona će vam sigurno pomoći u uklanjaju tragova sa lica. Sadrži vitamin B, elastin i kolagen koji su preko potrebni u regeneraciji ćelija kože.
Pužev gel protiv opekotina
Ovo sredstvo blagotvorno deluje i ima umirujuću ulogu. Naime, anestetičko dejstvo preparata od puža smanjuje bol koji je nastao kao posledica opekotina. Još jedna korisna stvar jeste što pomaže brže zaceljivanje povreda. Za sve je zaslužan zikonotid koji krema od puževe sluzi sadrži. Stoga, ukoliko dođete u slučajan kontakt sa visokom temperaturom, najbolji izbor je pužev gel protiv opekotina.

Sajemo post expresom ili licno preuzimanje

Kon tel-065-49-59-655
ID Oglasa: #160774468
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.