slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Krema od puževe sluzi za zarastenje i negu kože

800 din

Beograd
356
14
danas
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dzidzabidze_Za_Dz
Član od 28.04.2018.
Svi oglasi
Krema od sluzi puža je prirodan proizvod za negu kože dobijen od sekreta puža koji ima blagotvorne učinke na kožu. Glavni sastojak kreme od puža za lice jeste puževa sluz! Sekret od puža je prirodan proizvod koji revitalizuje i štiti kožu. Ubrzava proces zarastanja i oporavka kože, regeneriše je i pomaže u borbi protiv infekcija.  

Krema od sluzi puža je neverovatno učinkovita kada je borba protiv starenja u pitanju. Ona hrani tkivo i ćelije hijaluronskom kiselinom. Deluje na bore i eliminiše znakove starenja. Lice postaje svežije, mekše i vidno zategnutije.

 Krema od puža sadrži prirodan alantoin, glikolnu kiselinu i vitamin A, B i C. Učinkovitost sluzi od puža vidljiva je i kada su u pitanju ožiljci. Svi smo imali neku povredu tokom odrastanja koja nam je ostavila ožiljak koji je upadljiv i želimo ga se rešiti. Koža ne uspeva da se regeneriše na pravi način i zato nastaje ožiljak. Pravo rešenje za tvoje ožiljke je upravo krema od puževe sluzi. Elastin, kolagen i vitamin B – sve je to sastavni deo ove moćne kreme od puževe sluzi.  

Krema od sluzi puža rešava problem mladih, a znamo da su to akne i bubuljice. Mladi su uvereni da nema pomoći za njihov problem, ali iskustvo nekoliko ispitanika, koji su koristili kremu, govori suprotno. Krema od sluzi puža sadrži glikolnu kiselinu koja čisti pore, samo za nekoliko nedelja uspešno rešava problem.
 Koža postaje čistija, zdravija i zategnutija. Krema od sluzi puža pomaže u tretiranju i prvenciji: akni i mitisera, ožiljaka, protiv bora, strija, opekotina, tamnih mrlja, krugova oko očiju i staračkih pega…
 Puževa sluz sadrži mnoge hranljive sastojke koji su potrebni našoj koži.

1. Kolagen koji je važan za održavanje strukture i čvrstine kože
2. Hijaluronsku kiselinu koja hidrira kožu i sprječava njeno starenje, propadanje i isušivanje.
3. Elastin koji koži daje fleksibilnost da se prilagodi promjenama,
4. Alantoin koji ima sposobnost da regeneriše epitel, štiti kožu od spoljnih faktora I daje joj gladak izgled.
5. Prirodni antibiotici koji se bori protiv upala i akni
6. Glikolna kiselina koja uklanja mrtve ćelije


ID Oglasa: #144174921
Informacije
Dostupni za poruke 00-24

KP, SMS, Viber, Whatsapp

➡️Pošaljite poruku sa podacima:

Ime i prezime

Ulica i broj

Mesto i poštanski broj

Broj telefona

SMS/Viber/WhatsApp na broj



➡️ 0628121806

➡️*Korekcija cene kod poručivanja više proizvoda*



➡️Pakete šaljemo Post-expresom

➡️Za lično preuzimanje najaviti minimum jedan dan unapred
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.