slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Multifunkcionalna traka za prekrivanje i podizanje grudi

1.150 din

Beograd
95
4
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Miloš
Član od 05.01.2022.
Svi oglasi
Multifunkcionalna traka - traka za podizanje grudi

Moze se koristiti za podizanje grudi, atletska traka se takođe može pričvrstiti na stopala, sprečavajući trljanje cipela. Koristi se kao sportska traka, gde možete zaštititi svoje mišićno tkivo dok vežbate

Prirodnog izgleda i nevidljiva, traka za grudi može vam pomoći da napravite savršene velike grudi, plus traku za podizanje grudi. Odgovara A-G šoljama velikih grudi, kaiš grudnjaka podiže i gura velike grudi, dobijate željeni oblik grudiJaka adhezija, lepljiva traka ima jaku adheziju, nije lako pasti, ne brinite o klizanju i drugim neugodnim situacijama. Dizajn leđa bez naramenica pruža savršeno rešenje za majice, majice, venčanice bez bretela, bez leđa, duboki V izrez.

VISOKO KVALITETNI MATERIJAL - Naramenice za grudi su napravljene od profesionalne tkanine i medicinskog silikonskog materijala, hipoalergene su i čine vas mekim i udobnim. Ergonomski dizajn koji čini da se osećate kao da ništa ne nosite

Otporan na znoj i vodu: Samolepljivi grudnjaci dobro funkcionišu pod vodom ili znojem, traka grudnjaka čvrsto prijanja uz vašu kožu, nema bolova u predelima leđa. Silikonski poklopac za bradavice je za višekratnu upotrebu, jednostavan za upotrebu i možete ga napraviti u bilo kom obliku po vašem zahtevu.

ID Oglasa: #143200293
Informacije
Uvek prvo proveriti dostupnost proizvoda!

Lično preuzimanje uz dogovor!   

Pošaljite poruku (preko KUPUJEMPRODAJEM) sa Vašim podacima:

Ime i prezime.                                                       

Ulica i broj.                                                       

Mesto i poštanski broj.         

Broj telefona za kontakt.  



SMS/Viber/WhatsApp na broj 0613176171

Moguć svaki dogovor oko cene kod poručivanja više proizvoda.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.