slika
slika
slika
slika
1 od 4

Papirni peškiri za lice u rolni

1.300 din

Beograd
36
0
pre 13 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Sve za kucu-Home Shop
Član od 29.07.2018.
Svi oglasi
 Cena 1.300 dinara
Peškiri za čišćenje lica za jednokratnu upotrebu
Papirni peškiri za lice u rolni Opis proizvodaNapravljena od 100% netkanog materijala, mekana poput bebine kože, veoma dobro upija, teško da se postanu mali komadi. To je ekonomska alternativa papirnim ubrusima, jastučićima, peškirima za lice itd. Višestruka upotreba uključujući maramice za bebe, čišćenje lica, negu kože, uklanjanje šminke, bilo kojoj drugoj upotrebi. Samo dodajte filtriranu vodu da napravite sopstvenu, potpuno prirodnu vlažne maramice. Za razliku od tradicionalno pakiranih vlažnih maramica, ove maramice ne sadrže hemikalije i konzervanse koje mogu izazvati crveno, iritaciju ili pelenski osip. Idealan za negu beba, čišćenje lica, brisanje sredstava za čišćenje lica, čišćenje kuće, itd. Suva upotreba: Suve maramice su 100% netkani materijal bez dodavanja formula ili tečnosti. *Koristite kao suve peškire za čišćenje ruku, lica, curenja iz nosa, čišćenje elektronskih uređaja. * Koristite kao suve peškire za čišćenje domaćinstva, sušenje voća, čišćenje nereda, skidanje šminke itd. * Pogodno* Pogodno za putovanja*Organski materijali * Bez fluorescentnih aditiva* Jednokratna upotreba, čista i higijenska
ID Oglasa: #155846819
Informacije
*KONTAKT TELEFON: 0658806661, ili nas kontaktirajte putem poruka na dati broj (Viber , WhatsApp) ili putem poruke na KupujemProdajem!

(Na pozive se na javljamo, samo slika artikla koji vas zanima u poruci! ! )

*Slanje paketa Bex kurirskom sluzbom i Postaexpressom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.