slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Prirodna kupka za detoksikaciju relaksaciju cirkulaciju

699 din

Beograd
Dostupno odmah
46
1
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Svakodnevna nega stopala može da igra ključnu ulogu u vašem putovanju ka gubitku težine i postizanju lepote. Redovno stimulisanje stopala toplom vodom poboljšava funkcije kože kao što su apsorpcija i izlučivanje, što pomaže u uklanjanju viška vlage.

Takođe je važno shvatiti da postoje neke navike koje svakodnevno praktikujemo, a koje negativno utiču na zdravlje naših stopala. Preterana upotreba lekova protiv bolova, visok unos natrijuma, konzumiranje prerađene hrane, nedovoljan unos vode, preterano konzumiranje mesa, pušenje i izloženost duvanskom dimu, prekomerna količina alkohola i nedostatak fizičke aktivnosti, sve to može dovesti do problema sa stopalima.

Zato je važno obratiti pažnju na ove navike i početi sa redovnom negom stopala kako biste poboljšali njihovo zdravlje i izgled. Neka vaša stopala zasijaju zdravljem i lepotom uz našu kvalitetnu liniju proizvoda za negu stopala.

Da bi vaše telo ostalo zdravo, ključno je da imate zdrave organe. U današnjem brzom tempu života, ljudi su često izloženi stresu, nezdravoj ishrani, zagađenju i drugim faktorima koji mogu opteretiti funkciju organa.

Ova biljna kupka za stopala je jednostavan i efikasan način da poboljšate zdravlje vaših organa. Kupka Vam može pomoći da se oslobodite toksina i viška tečnosti, poboljšate cirkulaciju krvi, smanjite oticanje i ublažite simptome raznih zdravstvenih problema.

Ovaj proizvod sadrži pažljivo odabrane biljne sastojke koji su poznati po svom lekovitom delovanju. Ovi sastojci se koriste već vekovima u tradicionalnoj medicini za lečenje različitih bolesti i podršku zdravim funkcijama organa.

Samo dodajte kupku u toplu vodu, uronite stopala i opustite se. U samo nekoliko minuta osetićete kako se napetost smanjuje, a bolje cirkulacije krvi vam daje osećaj lakoće u stopalima.

Ova kupka je savršena za sve one koji žele da održe zdravlje svojih organa na prirodan i efikasan način. Pokušajte danas i osetite razliku u vašem telu!

Izuzetan efekat: sastojci ekstrahovani iz prirodnog đumbira pomažu u ublažavanju otoka i bolova. Pomaže kod limfne drenaže i smanjuje bol i otok. Može pomoći da se poboljša cirkulacija krvi. Pored toga, takođe ima značajan uticaj na detoksikaciju organa.

Prirodni i biljni sastojci:  Napravljen od 100% organskih sastojaka za prirodnu i bezbednu upotrebu.

Limfna drenaža Đumbir stopala:  Smanjuje anksioznost za bolje spavanje, čuvajući vaša stopala. Efikasno smanjuje oticanje vena i mišića, smanjuje telesni stres, da se osećate ponovo napunjenim za sledeći dan.

Kako se koristi:  Stavite jednu kesicu kupke u lavor, dodajte ključalu vodu na jedan minut, dodajte toplu vodu na odgovarajuću temperaturu i namačite stopala 20-30 minuta dok se telo malo ne znoji. Nakon namakanja, osušite noge.

Efekti:  Smanjuje anksioznost za bolje spavanje, čuvajući vaša stopala. Veoma pogodan za ljude sa slabim telom ili znojavim stopalima.

Specifikacije:
Pojedinačna veličina: 6 x 5,5 cm
Materijal: netkano platno,
Glavni sastojci: ulje đumbira, pelin
Rok upotrebe: 3 godine
Način skladištenja: Čuvati na hladnom i suvom mestu,
Paket je uključen: 10 kesica.

Upotreba:
1. Stavite 1 kesu u lavor.
2. Malo ključale vode dodajte,
3. Potopite 10 minuta, dolijte još malo tople vode,
4. Podesite temperaturu vode na oko 40 stepeni,
5. Potopite stopala oko 20-30 minuta, a zatim se opustite,
6. Koristite 2-3 puta nedeljno,
7. Obrišite suvim peškirom.

ID Oglasa: #153252387
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.