slika
slika
1 od 2

smanjivanje bora na licu

1.800 din

Bela Crkva
4
0
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sigurna Internet Prodaja
Član od 23.02.2023.
Svi oglasi

 

Uredjaj za smanjivanje bora na licu

Uredjaj za podmladjivanje lica, pomaze u zatezanju opustene i umorne koze. Ispravlja linije i duboke bore i poboljsava teksturu koze.

Smanjuje podocnjake, umanjuje fine bore i staracke pege. Ucvrscuje kozu. Prenosiv, jednostavan za upotrebu, jednostavno se prisloni na lice. Mozete ga koristiti sa bilo kojim serumom ili kremom po vasoj zelji, posebno ukoliko je serum ili krema za podmladjivanje lica sa ovim uredjajem povecacete efekat vaseg seruma ili kreme za lice.

Uredjaj za podmladjivanje lica poseduje i rezim terapije. Zracenje razlicitim talasnim duzinama ima razlicite efekat na kozu. Plavo svetlo protiv akni i osipa, crveno svetlo poboljsava cirkulaciju krvi, smanjuje bore i zagladjue kozu. Rucka je tako dizajnirana da omogucava cvrsto i udobno drzanje.

ID Oglasa: #164434791
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.