slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

AquaSonic DUO električna četkica za zube sa tri režima rada

5.200 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
7
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi
  • Predmet uvezen iz Švajcarske
  • Nov, nekorišćen u originalnom pakovanju
  • Testiran, garancija na ispravnost
  • Prve fotografije i opis preuzete uglavnom sa sajta Amazon za navedeni predmet
  • Ostatak fotografija i opisa lično fotografisano i dodato te predstavljaju stvarno stanje i izgled opisanog proizvoda

 

Kompletna oralna nega za 2 – AkuaSonic Duo pruža kompletnu oralnu negu u jednoj jednostavnoj postavci radne površine. Duo sadrži 2 moderne pametne četkice za zube sa najnovijim tehnologijama za oralnu negu, uključujući motore od 40.000 vibracija u minuti, pravo bežično punjenje, 3 jedinstvena režima uključujući režime za izbeljivanje zuba i zdravlja desni, 30-dnevni vek trajanja baterije, u elegantnim ponoćnim crnim i optičkim belim ručkama četkice . Duo serija dolazi sa 12 dodatnih dodataka uključujući 10 DuPont glava četkice i 2 putne torbe.

Moderna tehnologija za zdraviji osmeh - Svaka Duo četkica za zube donosi vašu rutinu oralnog zdravlja u moderna vremena sa svojim ugrađenim poboljšanim funkcijama. Super brzo bežično punjenje, 3 različita režima četkanja i pametni vibrirajući tajmer za obaveštenja su neke od poboljšanih funkcija ugrađenih u elegantne i ergonomske vodootporne crno-bele satenske ručke.

Praktično moderno podešavanje kuće i putovanja – Duo je savršen za parove, decu ili bilo koga između. Jednostavna dupla stanica za bežično punjenje zauzima nekoliko inča prostora na radnoj površini dok vašem kupatilu dodaje elegantan moderan element. Duo baterija od 30 dana znači da je savršen i za putovanja – jednostavno stavite svoj duo u priloženu putnu futrolu i ponesite ga u pokret dok ostavljate punjač kod kuće.

All The Ektras; Već uključeno - Svaki DUO set dolazi sa 10 glava četkica koje je dizajnirao svetski poznati DuPont; svetski lider u nauci o kvalitetu i materijalima. Takođe su uključene 2 zgodne putne futrole označene bojama po meri napravljene od plastike bez BPA sa prostorom za dve glave četkice. Nema potrebe da kupujete skupe dopune za glavu četkice ili dodatni pribor. Već je u kutiji.

Šta je uključeno - 1 ponoćna crna pametna četkica za zube, 1 optička bela pametna četkica za zube, 1 priključna stanica za dvostruko bežično punjenje, 2 putne futrole, 10 DuPont glava četkice, priručnici za podršku

k11

ID Oglasa: #164248292
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.