slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

AquaSonic Vibe električna četkica za zube

3.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 12 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Papaja Ns
Član od 31.05.2023.
Svi oglasi

Aquasonic Vibe serija el. četkica za zube , 40.000 pokreta u minuti , 8 zamenskih četkica glava

 metalik siva boja

          Pametna četkica za zube od 40.000 VPM – AkuaSonic Vibe serija je moderna električna četkica za zube Poseduje ultra-moćan i vodeći motor u industriji koji proizvodi 40.000 vibracija u minuti, ultra-brzo bežično punjenje, 4 režima rada, pametne tajmere za vibracije, 8 glava četkice i čekinja koje je dizajnirao DuPont, i putnu futrolu; sve sa elegantnim ultra tankim, laganim i IPKS7 vodootpornim dizajnom.

  

         Uključeno 8 DuPont glava četkice i putna torbica - Svaka četkica za zube Vibe serije dolazi sa 8 glava četkice koje je dizajnirao svetski poznati DuPont; svetski lider u nauci o kvalitetu i materijalima. Svaka glava četkice traje 4 meseca, tako da će 8 trajati više od 2,5 godine. Uključena je i praktična putna torbica od tvrdog omota od plastike bez BPA sa prostorom za dve glave četkice. AkuaSonic može da izdrži 4 pune nedelje (2 min/2k dnevno) uz puno punjenje, tako da je savršen za putovanja u pokretu sa uključenom putnom torbicom.

    Moderna tehnologija za kompletnu oralnu negu - Vibe serija donosi četkice za zube u moderno vreme sa svojim ugrađenim poboljšanim funkcijama. Ultra brzo bežično punjenje (zaboravite jeftino USB punjenje), 4 različita režima četkanja i pametni vibrirajući tajmer za obaveštenja su neke od poboljšanih funkcija ugrađenih u elegantnu vodootpornu i ultra modernu metalnu ručku od ugljena.                     T6. K1

ID Oglasa: #165573775
Informacije
  • Plaćanje pouzećem ili na žiro-račun
  • Slanje paketa Post Express-om , kupac plaća poštarinu
  • Lično preuzimanje moguće u Novom Sadu po dogovoru
  • Reklamacije u roku od  14 dana od preuzimanja paketa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.