slika
slika
slika
1 od 3

konac za zube

1.390 dinFiksno

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
20
1
pre 10 dana
Odgovara na 20% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
061-153-26-75
Član od 20.02.2010.
  1. Jednostavno i Efikasno: Ovaj električni konac za zube ne samo da je izuzetno lak i kompaktan, već je i visoko efikasan. Lako doseže svaki deo vaše usne šupljine, uključujući i teško dostupna područja u zadnjem delu usne šupljine, obezbeđujući temeljno čišćenje.
  2. Higijenski Dizajn: Nema više prljavih prstiju ili rukovanja končićem za zube. Konac za zube eliminiše potrebu za direktnim dodirivanjem končića, obezbeđujući optimalnu higijenu tokom vaše oralne nege.
  3. Prilagodljivi Režimi Vibracije: Birajte između tri različita režima vibracije kako biste prilagodili konfornost i preferencu čišćenja. Sa ovim blagim ultrazvučnim vibracijama, plak, kamenac i ostaci se lako uklanjaju.
  4. Ugrađen Tajmer: Konac za zube je opremljen pametnim tajmerom koji se automatski isključuje nakon jednominutnog korišćenja, obezbeđujući da održavate preporučeno vreme čišćenja bez dodatnih napora.
  5. Bogata Zaliha: Svaki paket uključuje 50 nastavaka, zaliha od 50 dana floss glavica, što vam pruža dosledno i bezbrižno iskustvo končanja. A nakon toga možete dopuniti samo nastavke za ciscenje.
  6. Napajanje Baterijom: Pokreće se sa jednom AAA baterijom (nije uključena), Ovaj elektricni konac za zube je energetski efikasan i spreman za upotrebu kad god vam je potreban.

Kako funkcioniše:

Elektricni konac za zube je izuzetno jednostavan za korišćenje.

Ovaj uređaj za končanje sastoji se od držača na kojem pričvršćujete zamjenjivu glavicu za končanje.

Ova glavica za končanje sadrži vibrirajući konac koji se aktivira čim uključite uređaj, funkcionišući slično kao električna četkica za zube.

Uređaj nudi tri blaga ultrazvučna režima vibracije kako biste lako uklonili plak, kamenac i ostatke, čineći končanje jednostavnim i efikasnim.

Napajan jednom AAA baterijom (nije uključena), uređaj je i kompaktan i lak, omogućavajući vam da lako dosegnete svaki zub.

Priložite glavicu za končanje pritiskom na plavi prsten dok ne čujete klik, i spremni ste za upotrebu. Končanje je dizajnirano sa higijenom na umu – nikada nećete morati da dodirujete glavicu za končanje direktno.

Ugrađeni tajmer osigurava da končate u preporučenom vremenskom intervalu, a možete prilagoditi režim vibracije jednostavnim pritiskom na dugme.

Nakon končanja, odlaganje glavice za končanje je jednostavno kao pritisak na dugme za otpuštanje. Dodatno, sa uključenih 50 glavice za končanje.

Zaboravite na napore tradicionalnog končanja i učinite svoju oralnu negu lakšom i efikasnijom uz vibrirajući konac za zube. Vaš osmeh će vam biti zah

ID Oglasa: #158686746
Informacije



Ukoliko želite nešto da poručite:                             


Pošaljite poruku (PREKO KUPUJEM PRODAJEM) ili SMS-om na 061-153-2675 ili na Viber sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.                                     
-Ulica i broj.                                     
-Mesto i poštanski broj.                                     
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)
- KAO I NAZIVOM (NASLOV OGLASA) ARTIKLA KOJI ZELITE DA PORUCITE

POGLEDAJTE SVE NASE PROIZVODE KLIKOM NA "KP IZLOG"                         

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.