slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

PHYLIAN Sonic elektricna cetkica za zube + 8 nastavaka

20 €Fiksno

Grocka
Korišćeno
Dostupno odmah
74
3
juče
Odgovara na 65% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Vakuum pakovanje

 

PHYLIAN Sonic Electric Toothbrush for Adults and Kids - High Power Rechargeable Toothbrusheswith 8 Brush Heads, 5 Modes, 3 Hours Fast Charge for 120 Days, Smart Timer H7 Black

 

Borba protiv nakupljanja plaka: dečija četkica za zube dizajnirana sa 5 režima (osetljivi režim je za lomljive zube, čist režim za održavanje dnevne nege zuba, režim izbeljivanja za nedeljnu upotrebu za povećanje izbeljivanja površine zuba, režim poliranja za brzo izbeljivanje, režim masaže za opuštanje desni . ) i 40.000 delikatnih vibracija u minuti, ove dečje električne četkice za zube poboljšavaju efikasnost uklanjanja plaka za 100% više od obične ručne četkice za zube.


Meke na malim zubima: Naše dupont meke čekinje su napravljene da budu nežne u ustima vaših mališana. Dečije električne četkice za zube su mekane na dečjim zubima i desni, da bi se utvrdila sigurna, delikatna higijena zuba.


Napravljeno da traje: Vlažni uslovi u kupatilu su skloni rastu štetnih materijala, menjajte glave četkice svaka 3 meseca prema preporuci vašeg stomatologa. 8 mekanih glava četkice osigurava da je svaka četkica za zube upotrebljiva do 24 meseca.


Razvijte zdrave navike četkanja zuba: Ugrađen tajmer od 2 minuta kako bi se obezbedilo naučno vreme pranja zuba, električne četkice za decu pauziraju svakih 30 sekundi kako bi podsetile decu da promene oblast pranja zuba. Ohrabrite decu da peru dovoljno dugo i temeljno čiste zube.


Do 60 dana upotrebe sa jednim punjenjem: električna četkica za zube za decu od 8 do 12 godina se potpuno puni za 3 sata za besprekorne 60-dnevne performanse, što čini najbolju električnu četkicu za zube za letnje kampove za decu.

ID Oglasa: #156263560
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.