slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Sonic električna četkica za zube sa 6 nastavaka - NOVO

2.280 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
78
3
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 07
* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.
* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Sonic električna četkica za zube za odrasle tinejdžere - Proalpha električne četkice za zube sa putnom torbicom sa 6 glava četkice, bežičnim punjenjem 60 dana, 5 režima sa 2 minuta ugrađenim pametnim tajmerom (bela)

⚡MOĆNO ZVUČNO ČIŠĆENJE -- 2021. Nova unapređena električna četkica za zube sa najnovijom zvučnom tehnologijom za guranje tečnosti duboko između vaših zuba i duž linije desni za izuzetno uklanjanje do 3k procenta više naslaga duž linije desni nego obična ručna četkica za zube, visoko- frekvencija vibracije 40.000 VPM levitirajući motor poboljšava vaše desni zdravijim uz bezbedno i nežno iskustvo, izbeljuje zube i poboljšava vaše oralno zdravlje za dve nedelje.
? 5 REŽIMA ČETKA VISOKIH PERFORMANSA -- Ova Sonic električna četkica za izbeljivanje ima 5 režima četkanja, Čisto (nežno), Belo (jako), Osvežavanje (snažna invertovana frekvencija), Poruka (nežna invertna frekvencija) i Osetljivo (meko) kako bi odgovaralo različita stanja zuba ili desni, tako da možete izabrati različite režime prema vašim željama i preporukama stomatologa.
? 6 DUPONT GLAVA ZA ČETKE -- Dolazi sa 6 kvalitetnih zamenskih glava četkica kako biste izbegli često naručivanje novih zamenskih glava. Čekinje su napravljene od DUPONT najlona, dizajna "V" oblika da se uklapaju u topografiju zuba za temeljno čišćenje desni i teško dostupnih mesta. Plave indikatorske čekinje blede u boji kako biste znali kada je vreme da zamenite glavu četkice. Svaka glava četkice traje 3 meseca, tako da će 6 trajati oko 18 meseci.
 ​​PAMETNI TAJMER ZA OBAVEŠTENJE O VIBRACIJI -- Ugrađena 2-minutna pametna kontrola tajmera, interval od 30 sekundi koji vas podseća da pređete na sledeći kvadrant usta, i potpuno za 2 minuta (4 kvadranta), pomaže vam da razvijete dobre navike četkanja. koji profesionalni stomatolozi veoma preporučuju kao ispravan način četkanja.
? 60 DANA VEK BATERIJE, BEŽIČNO PUNJENJE, IPKS7 VODOOTPORNA -- Jedno 12 sati punog punjenja traje 60 dana normalne upotrebe, velika baterija ima super dug vek trajanja baterije, bazu za bežično punjenje, IPKS7 je vodootporan za upotrebu u kupatilu i tuširanju. Bez brige da će voda ući u priključke za punjenje kako bi skratila vek baterije, sigurnije od USB punjača.
? PUTNA KUTIJA ELEKTRIČNIH ČETKICA ZA ZUBE -- napravljena od plastike bez BPA, može da drži 2 glave četkice i 1 dršku četkice za zube. Putna kutija električne četkice za zube može bolje čuvati i zaštititi vaše četkice za zube tokom putovanja

ID Oglasa: #157744521
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.