slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Tuš za zube - dental spa - oralni irigator 1+1 NOVO!

2.550 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
2.077
42
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Boško online
Član od 16.07.2015.
Svi oglasi

Prodajem potpuno nov nekorišćen (u originalnom pakovanju) oralni irigator za negu zuba i desni.    Omogućava čišćenje teško dostupnih površina zuba.    Uklanja bakterije i nečistoće duboko između zuba i ispod linije desni.    Odličan za proteze, krunice i ostale radove u protetici.    Uređaj je jednostavan za rukovanje sa svim priključcima za većinu slavina i namenjen za kućnu upotrebu. U pakovanju se nalazi jedna dizna (kanila i jedna četkica).  
Prednosti ovog uređaja :

-jednostavna i brza ugradnja ( lako je skinuti i poneti sa sobom na put . ima alat za skidanje i montažu u setu)
-odličan pritisak u diznama pošto zavisi isključivo od vodovoda
-neograničena količina vode tako da nema dosipanja kao u druge uređaje
-mogućnost promene temperature vode u momentu ukoliko želite topliju ili hladniju
-jednostavan ekološki uređaj ne koristi ni struju ni baterije

- i možda najvažnija prednost što je uvek spreman za upotrebu i ne zahteva posebno mesto za držanje pošto je uvek pri ruci na zidu (obično sve kućne aparate vrlo brzo zaturite po ormanima i onda samo "skupljaju prašinu".

ID Oglasa: #109851552
Informacije
Cene su isključivo za gotovinu ili uplatu preko računa za firme ili fizička lica . Plaćanje karticama nije moguće osim uz korekciju cena. Cene su fiksne, konačne, najniže na tržištu i iste su za 1ili100 komada. Ukoliko Vas interesuju bilo koje druge gume koje nemam na oglasima slobodno pitajte.  
Polovne gume NE ŠALJEM brzom poštom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.