slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Waterpik Ion WF12 bežični irigator za čišćenje zuba

6.000 dinFiksno

Obrenovac
Korišćeno
Dostupno odmah
307
0
pre 12 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vladimir Jakovljevic
Član od 17.12.2018.
Svi oglasi
 Na prodaju kvalitetan korišćen ispravan očuvan original Waterpik Ion WF 12 profesionalni irigator za cišćenje zuba i desni. Dolazi sa jednim nastavkom i kablom za punjenje. Baterija dobra. Cena je korigovana zbog nedostatka ostalih nastavaka. Molim bez zamena nerealnih ponuda itd samo za ozbiljne kupce. Stanje kao na slikama. Šaljem brzom poštom.

Kratak opis proizvoda:

  • BEŽIČNI DIZAJN SA PUNIM PERFORMANSI: Za razliku od prenosivih bežičnih modela, ION nudi poboljšani pritisak sa 10 podešavanja, kapacitet vode od 90 sekundi za maksimalno vreme čišćenja konca i bez dopunjavanja;  tajmer/pejsmejker se pauzira ubrzo nakon 30 sekundi i 1 minute kako bi pratio vrijeme korištenja zubnog konca.
  • MALI I PRENOSIVI: 30% manji od tradicionalnih plug-in modela sa električnim oralnim irigatorima - idealno za male prostore i lako se pohranjuju kada se ne koriste.  Tanka ručka doseže sve oblasti, uključujući kutnjake, i ima praktičan prekidač za uključivanje/isključivanje vode kao i magnetni nosač.
  • PREPORUČUJE SE STOMATOLOG - 9 od 10 stomatologa preporučuje brend Waterpik.  Waterpik je klinički dokazan i prvi je brend oralnog irigatora koji je dobio pečat odobrenja Američkog stomatološkog udruženja (ADA).
  • GLAVNE KARAKTERISTIKE:   10 podešavanja pritiska (10-100 PSI), uklonjivi rezervoar od 20 oz (mogućnost pranja u mašini za pranje sudova na gornjoj polici za lako čišćenje), vreme čišćenja konca od 90 sekundi, rotacija vrha za 360 stepeni, punjiva litijumska baterija, do 4 nedelje po punjenju, USB-A kabl za punjenje (adapter nije uključen).
  • Jednostavan i efikasan: Waterpik Ion oralni irigator uklanja do 99,9 posto plaka i do 50 posto je efikasniji od zubnog konca u poboljšanju zdravlja desni.  Jednostavno napunite posudu toplom vodom, umetnite vrh u usta i počnite koristiti zubni konac.
ID Oglasa: #158639255
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.