slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

4 u 1 Muški trimer za bradu / za obrve / za dlake u nosu

1.490 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
29
2
pre 12 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Venditio Invictus online
Član od 15.10.2022.
Svi oglasi

Multifunkcionalni dizajn: ovaj muški trimer za bradu je svestrani uređaj za negu kose sa četiri dodatka: univerzalnim trimerom za dlake, trimerom za obrve, trimerom za dlake u nosu i mini brijačom, kao i sa tri češlja za vođenje (1, 3, 5 mm) za lako prilagodite svoj stil.


Efikasno brijanje: Ovaj muški električni brijač koristi dvostrane oštre oštrice od nerđajućeg čelika i lepljivi dizajn za brijanje kako bi se osigurala precizna putanja i ravnomerno sečenje, što rezultira brzim i efikasnim brijanjem. Bez obzira da li imate gustu bradu ili finu bradu, lako se nosi sa tim.


Vodootporan i jednostavan za održavanje: Ovaj muški trimer za bradu ima IPKS6 vodootporni dizajn, celo telo se može čistiti pod tekućom vodom, što olakšava čišćenje. Ovo ne samo da olakšava čišćenje, već i obezbeđuje higijenu i zdravlje. Pored toga, podržava brijanje penom i suvo brijanje kako bi pružio najbolje iskustvo brijanja.


Ergonomski dizajn: ovaj muški trimer za telo ima jedinstven oblik ručke i precizan motor, što ga čini udobnim za držanje. Niske vibracije i ultra tihi dizajn tokom brijanja obezbeđuju još prijatnije iskustvo brijanja. Osim toga, njegov lagan i prenosiv dizajn čini ga idealnim izborom za poslovna putovanja i putovanja.


Savršen izbor kao poklon: Ovaj muški trimer za bradu ne samo da nudi odlično iskustvo brijanja i razne funkcije šišanja, već ima i moderan i moderan dizajn koji je savršen kao poklon za vašeg oca, brata, prijatelja ili partnera. Bilo za rođendan, Dan očeva ili Božić, to je praktičan i kvalitetan izbor poklona.

 

POGLEDAJTE SVE OGLASE

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  
Ime i prezime,  
Adresa,  
Kontakt telefon 

Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express ili AKS                                                         
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <  

ID Oglasa: #164261738
Informacije

Proizvodi su uglavnom nekorišćeni, uveženi iz Švajcarske, u originalnom pakovanju, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  •  Lično preuzimanje u Kragujevcu
  •  Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja. Ako nešto nije u redu, rešavamo u najkraćem roku

Kontakt telefon: 065-919-6759

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.