slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

5 u 1 el. multi set za brijanje,šišanje i negu muškarca

3.800 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
19
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi
  • Predmet uvezen iz Švajcarske
  • Nov, nekorišćen u originalnom pakovanju
  • Testiran, garancija na ispravnost
  • Prve fotografije i opis preuzete uglavnom sa sajta Amazon za navedeni predmet
  • Ostatak fotografija i opisa lično fotografisano i dodato te predstavljaju stvarno stanje i izgled opisanog proizvoda

 

【7D plutajuća glava za brijanje i dvostrani dizajn mrežice za brijanje】 Brijanje glave za ćelave muškarce sa dvoslojnim izdržljivim oštricama i 7 3D rotirajućih plutajućih glava za brijanje koje čitaju i prilagođavaju se konturama vašeg lica, vrata i glave, precizno snimajući kratke i duge dlake za precizno i ravnomerno brijanje. Dvoslojna zaštitna mreža pruža zaštitu i smanjuje iritaciju, donoseći vam udobno i glatko iskustvo brijanja.

【Jedinstvena magnetna glava za brijanje i podešavanja 3 brzine】Sejoi električni brijač za muškarce napravljen je sa najnovijom magnetnom tehnologijom koja uklanja glavu u samo jednom koraku radi lakšeg čišćenja. Napomena: Skidajte glavu brijača nakon svakog brijanja da biste očistili sve zarobljene dlačice kako bi vaša glava brijača radila u najboljem stanju. Pored toga, rotacioni brijač ima 3 podesive brzine kako bi zadovoljio vaše različite potrebe za brijanjem.

【5-u-1 multifunkcionalni set za negu】Ovaj komplet za negu rotirajućih aparata za brijanje dolazi sa 5 uklonjivih dodataka, uključujući električni brijač sa 7 glava, četkicu za čišćenje lica, četku za masažu lica, trimer za nos i uši, trimer za kosu i češljeve za podrezivanje 3* ( 3-5-7mm), ne samo za brijanje, već i za masažu, čišćenje, precizno podrezivanje i podrezivanje dlačica u nosu, pružajući vam negu lica i šišanje za sve što vam je potrebno.

【IPKS7 vodootporan - upotreba na mokri i suvi】 IPKS7 vodootporan dizajn služi i za mokru i za suvu upotrebu, podržavajući brijanje penom ili vodom, čak i pod tušem. Lako se prilagođava peni ili gelu za brijanje za bolje i bliže brijanje. Napomena: Ne uranjajte celo telo proizvoda u vodu na duže vreme. Najbolji poklon za vašu porodicu i prijatelje.

【USB brzo punjenje i LED pametni ekran】Sejoi bežični električni brijač za glavu za muškarce brzo punjenje 1,5 sati može trajati više od 90 minuta. Tip-C punjenje, globalno kompatibilno za upotrebu kod kuće i putovanja. LED ekran prikazuje kapacitet baterije i brzinu sa podsetnikom o punjenju, možete lako da znate kada da napunite brijač.

k5

ID Oglasa: #164251334
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.