slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

6u1 univerzalni brijač

45 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
49
4
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
kp izlog

NOVO! 6u1 univerzalni brijač, sa 7 rotirajućih glava i ergonomskim dizajnom omogućava brijanje svih delova tela !

  • Brijač sa 7 Rotirajućih Glava: Ovaj električni brijač za glavu ergonomski je dizajniran sa 7 glava i zaobljenim oštricama koje se prilagođavaju i plove u različitim smerovima. Glave u obliku luka prilagođavaju se krivinama vašeg lica i glave, osiguravajući glatki kontakt sa kožom i glavom.
  • Vodootporan Mokro i Suvo Brijanje: Naš električni brijač za glavu je vodootporan, podržava brijanje sa penom ili vodom, čak i pod tušem. Može se koristiti za mokro ili suvo brijanje, sa ili bez gela ili kreme. Samo očistite brijač pod tekućom vodom nakon upotrebe.
  • Bežični i Prenosivi Brijač: Ovaj bežični brijač za glavu dolazi sa ugrađenom punjivom baterijom, podržava 90 minuta bežičnog rada nakon 1,5 sati punjenja. Ulazni napon punjenja od 5V omogućava vam lako pronalaženje mesta za punjenje brijača.
  • Inteligentni LED Ekran: Električni brijač ima LED ekran koji prikazuje preostalo vreme rada i nivo napajanja. Funkcija putnog zaključavanja izbegava potrošnju energije zbog slučajnog dodira.
  • Set za Sveukupnu Negu: Električni brijač za glavu dolazi sa trimmerom za nos i uši, četkom za čišćenje lica, četkom za masažu kože, šišačem za kosu i 3 zaštitna nastavka. Ovaj prenosivi set za brijanje glave zadovoljiće vaše svakodnevne potrebe za brijanjem brade i glave, kako kod kuće tako i tokom putovanja. Odličan je poklon za vašeg supruga, partnera, oca, prijatelje ili braću.  

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #161264975
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.