slika
1 od 1

GILLETTE King C Brijač Shave & Edge sa dopunom

1.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
11
0
pre 13 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Jovan
Član od 23.02.2015.
Svi oglasi

• PRECIZNO BRIJANJE: Sa 5 visokokvalitetnih oštrih sečiva obloženih platinom, ovaj brijač ti omogućava izuzetno precizno brijanje. Uživaj u glatkoj koži bez iritacija, zahvaljujući tehnologiji koja smanjuje trenje.
• TRIMER ZA KONTURE: Ugrađeni precizni trimer na leđima brijača omogućava ti da lako oblikuješ bradu i stvoriš čiste linije oko zalizaka, ispod nosa i uglova usana.
• SIGURNO DRŽANJE: AkuaGrip nasadnik osigurava čvrsto i sigurno držanje brijača, čak i kada je mokar, što ti pruža kontrolu i stabilnost tokom brijanja.
• ZAŠTITA KOŽE: Sečiva protiv iritacije sa premazom protiv trenja omogućavaju sečivima da klize po koži, smanjujući otpor i štiteći tvoju kožu od neprijatnih osećaja.
• METALNA RUČKA: Metalna ručka sa uzorkom za bolje prijanjanje pruža ti dodatnu kontrolu i preciznost prilikom oblikovanja brade, čineći tvoje brijanje ne samo efikasnim već i stilskim.

Gillette King C 1UP brijač je dizajniran za muškarce koji cene preciznost i kvalitet. Sa pet oštrih sečiva obloženih platinom, ovaj brijač ti pruža izuzetno precizno brijanje, dok ugrađeni precizni trimer omogućava lako oblikovanje brade i stvaranje čistih linija. AkuaGrip nasadnik osigurava čvrsto i sigurno držanje, a sečiva protiv iritacije sa premazom protiv trenja štite tvoju kožu od iritacija. Metalna ručka sa uzorkom za bolje prijanjanje pruža ti kontrolu i preciznost, čineći tvoje brijanje ne samo efikasnim već i stilskim.

Za najbolje rezultate, pre brijanja očisti i hidriraj lice kako bi omekšao dlake na bradi. Koristi prozirni gel za brijanje kako bi precizno oblikovao željeni stil brade. Nakon brijanja, isperi oštrice pod mlazom vode, izbegavajući dodirivanje oštrica prstima.

Ovaj brijač je savršen izbor za muškarce koji traže kvalitet i preciznost u svakom potezu. Bilo da želiš urednu bradu ili savršeno oblikovane brkove, Gillette King C 1UP će ti postati nezamenljiv alat u svakodnevnoj rutini. Isprobaj ga i uveri se u razliku koju pravi pravi alat. 064 176 5548 Jovan.

ID Oglasa: #165941976
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.