slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Masinica Graffiti

2.100 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikolashop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
 1. Profesionalna električna masinica za šišanje.

2. Originalni grafiti, Igrajte se zabavnim trendovima. Probijte se kroz dosadan i staromodan oblik prošlosti, Pun slobodnog i skromnog mladenačkog karaktera, Dizajnerski koncept dodavanja trendi kulturnih elemenata.

3. Baterija velikog kapaciteta. Ugrađena ekološki prihvatljiva litijum baterija, brzo punjenje. Sigurno i pouzdano, dugo trajanje baterije. Nakon što je potpuno napunjena, može se koristiti oko 90 minuta, recite zbogom čestom punjenju.

4. Glava rezača pod oštrim uglom tipa R, oštra i izdržljiva.
Zaobljena glava rezača u obliku slova R od nerđajućeg čelika, odgovara obliku ljudske glave, nežan kontakt s ljudskom kožom bez ozleda.

5. Izrađena od cele glave rezača od nerđajućeg čelika, Što ga više koristite, to je oštriji i nećete brinuti da će glava rezača zapeti zbog dugotrajne upotrebe. Posebno dizajniran za frizere za šišanje raznih frizura.

6. Brijanje/podrezivanje/gradijent/rezbarenje/glatko podrezivanje, stvorite trendi frizuru, neće zaglaviti kosu, sigurno dodirujte kožu bez ozleđivanja vlasi.

7. Snažan motor niskog nivoa  buke i velike brzine (7500RPM), izlaz motora je stabilan i nije zaglavljen, sve bakrene zavojnice pružaju stabilno rukovanje snagom i smanjuju trošenje energije, snažno oslobađanje jezgra.

8. Podešavanje duzine s ograničenim češljem, Dodatna konfiguracija 5 ograničenih češljeva različitih duzina, slobodno za jednostavno podešavanje duzine i zadovoljavanje početnika, prikladno za različite frizure.

9. USB brzo punjenje, priključak za punjenje na dnu. Podržava više metoda punjenja. Može se koristiti tokom punjenja, prilagoditi utičnicama, eksternim baterijama, automobilima, računarima.

10. LED pametni ekran. Radni status je jasno vidljiv.

Glavne karakteristike:

Naziv proizvoda: Profesionalna specijalna električna mašinica za šišanje

Boja: grafiti

Radni napon: 5V

• Snaga: 5w

Vreme punjenja: 1,5h

Vreme korištenja: 90 minuta

Način punjenja: USB priključak za punjenje

• Vrsta napajanja: Punjivo/električno

LED digitalni ekran koji prikazuje status korištenja

• Limit comb:5PCS(1/2/3/4/5mm


Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:
> Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
> Ulica i broj
> Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.
Za sve informacije mozete kontaktirati:
(Viber i WhatsApp) 065 955 21 99 NIKOLA
ID Oglasa: #164562525
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.