slika
slika
1 od 2

Masinica trimer za sisanje Vintage T9

1.300 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
65
0
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marica Nbgd
Član od 27.05.2017.
Svi oglasi
 

MAŠINICA/trimer za precizno šišanje/Vintage T9

Ova  mašinica za šišanje i trimer za bradu je moćna i ima motor bez zaglavljivanja koji seče i najgušće dlake bez zapetljavanja ili povlačenja. Što ga čini idealnim!



T oblik

– Omogućava glatko šišanje bez zaglavljivanja kose. Precizno naleže na teme i ne oštećuje vlasište! Zahvaljujući snažnom i jakom motoru, ovaj trimer će vam oblikovati kosu brzo i lako! Neće se zaglavljivati niti zaustavljati na oštrim i gustim tipovima kose!

LAKO SE ODRŽAVA

– Noževe nakon upotrebe možete jednostavno isprati pod mlazom vode i to je sve što je potrebno za njegovo održavanje! ERGONOMSKI DIZAJN

– Njegov tanak dizajn ga čini vrlo udobnim i jednostavnim za rukovanje. Ergonomski dizajn, kvalitetan material i elegantan izgled će učiniti ovaj trimer i savršenim poklonom! Mogućnost pravljenja različitih oblika, bežičan rad i lako punjenje će vas oduševiti! Budite uvereni da će ovaj trimer postati jedini arsenal koji vam treba za vašu frizuru.

Ostavite podatke za slanje u SMS poruci ili na (kupujem prodajem) saljem proizvode Bex kurirskom sluzbom isporuka za 1 dan kontakt osoba za pozive i poruke Marko 0654735222
ID Oglasa: #156563183
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.