slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Mašinica za kosu i bradu

22 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
69
2
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
kp izlog

NOVO! Mašinica za kosu i bradu, neizostavni deo kozmetike svakog muškarca !

  • JEDINSTVENIM I ERGONOMSKIM DIZAJNOM: naš profesionalni trimer je osmišljen uzimajući u obzir efikasnost i estetski dizajn. Oštrice našeg trimera su izuzetno oštre, omogućavajući brzo i precizno šišanje, s mekim rezom, pogodnim za sve frizure. Telo našeg Profi šišača je dizajnirano prema ergonomiji, pojednostavljujući šišanje i blago se prilagođavajući svim regijama.
  • BEŽIČNO PUNJENJE Jedna od istaknutih karakteristika naše mašinice i trimer za bradu je bežično punjenje, omogućavajući vam da ga puniti na stanici. Trimer se takođe može puniti putem povezivanja sa strujnim kablom, bez potrebe za upotrebom punjača. Baterija našeg trimera za dugu kosu je dovoljno dugotrajna da omogući bežično šišanje.
  • TRAJNA BATERIJA: Naš trimer može se koristiti bez povezivanja s izvorom napajanja, jer ima trajnu bateriju koja omogućava neprekidno korišćenje bez čestog punjenja. Možete koristiti profesionalni šišač 2 sata bez potrebe za punjenjem.
  • SMANJENJE BUKE TOKOM ŠIŠANJA: Naš trimer za bradu je visoko performantan uređaj s niskom bukom. Kompaktan i lagan dizajn omogućava nežno i lagano vođenje po glavi, stvarajući udobno iskustvo šišanja bez suvišne buke koja bi mogla smetati drugima.
  • DIGITALNI DODACI: Set uključuje 7 delova, uključujući profesionalni šišač, strujni kabl, stanicu za punjenje, 3 četke za kosu i četku za čišćenje.  

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #161296306
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.