slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Trimer DSP 90352

2.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
172
2
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Trimer ima visoke performanse, pa se stoga može koristiti kao mašinica za šišanje. Trimer ima odličan izdržljiv dizajn i udobnu ergonomsku ručku. Veoma je jednostavan za korišćenje, dolazi sa svim potrebnim dodacima za vašu savršenu frizuru. Uravnoteženo crno telo modela udobno leži u vašoj ruci. Kombinacija brzine i snage pomaže u postizanju preciznog rezanja ivica. T-nož je instaliran na mašini za ivice. Oštro naoštrena sečiva bez napora stvaraju precizan rez od 1/10 mm. T-Blade nož se koristi za dizajniranje kontura frizure: linija ivica u zoni vrata i kragne i iza ušiju, brijanje brade, brkova, rezervoara ili čišćenje nakon pisaće mašine. Dodatna 4 dodatka dužine sečenja od 1,5 do 9 mm su dostupna majstoru sa priključcima koji su uključeni u komplet. Češljevi se koriste za negovanje brade, zalizaka ili brkova. Nastavci su bezbedno pričvršćeni za češalj i ne odleću tokom sečenja. Trimer je opremljen inovativnom ugrađenom baterijom, zahvaljujući kojoj se vreme autonomnog rada povećava do 90 minuta.
Karakteristike: Tip: trimer Materijal sečiva: titan Ulazni napon: 110-220V 50 / 60HZ Vreme punjenja: 2,5 sata Snaga 5 W Baterija 600 mah Vodootporno Vreme upotrebe: 90 minuta (nakon potpunog punjenja) Saveti 1,5 mm Zmm bmm 9 mm Sadržaj pakovanja: Trimer, USB kabl za punjenje, mlaznice: 4 kom. , četkica za čišćenje, ulje za podmazivanje




Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:
>Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
>Ulica i broj
>Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.
Za sve informacije mozete kontaktirati:
(Viber i WhatsApp) 064/074 20 45 NIKOLA
ID Oglasa: #125744503
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.