slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Trimer VGR sa digitalnim displejem

2.500 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
125
2
pre 13 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dušan online
Član od 20.07.2017.
Svi oglasi

VGR profesionalna mašina za šišanje koristi samooštreće noževe od nerđajućeg čelika kako bi pružila glatke, brze i precizne performanse šišanja. Savršeno za kosu, šišanje brade i prilagođeno umjetničko oblikovanje.

Snažan i izdržljiv motor-ima 2 brzine po vašem izboru. Turbo režim može obezbediti veću snagu i veću brzinu sečenja i precizne performanse sečenja.

Baterija velikog kapaciteta-Opremljena litijum-jonskom baterijom od 1000 mAh, može se koristiti kontinuirano 120 minuta nakon potpunog punjenja. Takođe se može povezati sa USB adapterom, laptopom, punjačem za automobil, baterijom za napajanje i drugim USB uređajima koji su savršeni za putovanja.

Trimer je opremljen sa 5 češljeva različita dužine (1 mm, 2 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm).  

Sigurni i pouzdani nožići  izrađeni su od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika 304 i neće naštetiti koži.  

Potpuno je novo-neotpakovano. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.  

ID Oglasa: #130522561
Informacije
Pošaljite  porudžbinu sa ličnim podacima i oznakom artikla koji naručujete. Proizvode šaljem brzom poštom . Plaćanje prilikom preuzimanja. Poštarinu plaća kupac. Mogućnost ličnog preuzimanje ili dostave lokalnom kurirskom službom koja nije uključena u cenu.
Za sve porudžbine i informacije isključivo na 063 78 38 335 jer poruke sa KP čitam tek uveče.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.