slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

trimer za bradu-micro touch Originalni proizvod SOLO Novo

800 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
1.808
31
pre 13 dana
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Lumax Shop✅----Viber0628876506 online
Član od 12.09.2020.
Svi oglasi
Opis predmeta:

MicroTouch Solo - Ergonomski trimer za skraćivanje i oblikovanje brade, brkova, zulufa, ispod pazuha i u predelu prepona!

Bežični MicroTouch Solo trimer ima jedinstveno izuzetno sečivo od nerđajućeg čelika koje prosto klizi po licu. Sečivo je jako precizno i oštro, bez čupanja dlačica i bez iritacije kože.

Nemačkog proizvođača, sečivo trimera ima duplu oštroci, pa je samim tim apsolutno bezbedan i za sređivanje drugih predela na telu.
Trimer možete upotrebiti i u slučajevima ako vam pena/gel za brijanje nisu pri ruci, a za osobe sa malo slabijom bradom nije potrebna ni voda.

Ugrađenom led lampom na trimeru dostići ćete finalni efekat, uklanjanjem dlačica koje ste slučajno preskočili ili ih niste ranije primetili.

Dolazi u pakovanju sa naponskim kablom na 220V, četkicom za čišćenje i tri nastavka.

Specifikacije:
- Snaga: 3W
- Baterija: Litijum-jonska
- Vreme rada: do 45 min
- Vreme punjenja: oko 2h
- Dimenzije: 32cm x 15cm x 2cm
ID Oglasa: #103283372
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.