slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Trimer za muškarce 4 u 1-A-103

1.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
44
2
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Safe Shop Novi Sad
Član od 05.02.2022.
Svi oglasi
Odličan proizvod po maksimalno povoljnoj ceni. Proizvod je uvezen iz Nemačke i predstavlja pravu stvar baš za Vas, plaćanje je moguće izvršiti lično, putem žiro računa ili pouzećem, prilikom preuzimanja.   Za sve informacije slobodno pozovite na kontakt telefon 064\420-1395, pošaljite poruku na sajtu, SMS poruku ili putem vibera. Srećnu kupovinu Vam želim!       

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

 [4 u 1 multifunkcionalni trimer za kosu] Ovaj multifunkcionalni trimer za kosu je opremljen sa 3 glave za sečenje, koje se po potrebi mogu zameniti različitim glavama za sečenje. Lako i efikasno može da skrati dlake u nosu, ušima, obrve, bradu, zalisce itd. , i dobar je izbor za rešavanje problema dlaka na licu i telu za muškarce i žene. [Moćni motor] Ugrađeni moćni motor od 8500 obrtaja u minuti pokreće precizna sečiva od nerđajućeg čelika sa dve oštrice trimera za dlake u nosu da se stabilno i brzo rotiraju za 360°, eliminišući neželjene dlačice na licu kao što su nos, uši, obrve, itd. Dlake na licu odstranjivač koji ne vuče kosu, nudi vam sigurno i bezbolno podrezivanje. [Moguće prati i čistiti] 4 glave za sečenje ovog trimera su vodootporne i mogu se ukloniti, jednostavno okrenite reznu glavu udesno da biste je lako uklonili i isperite pod tekućom vodom, nijedna dlaka neće ostati i trimer će ponovo biti čist. [Kompaktan i prenosiv] Ovaj komplet za negu se takođe može koristiti kao trimer za dlake u nosu, trimer za uši, trimer za kosu na licu i trimer za kosu na telu. Štedi prostor i lagan je i može se puniti bilo gde da zadovolji vaše potrebe. 【USB punjivi】Ovaj trimer za dlake u nosu za muškarce d
olazi sa punjivim USB kablom, kada nestane struje, možete ga napuniti da ponovo bude moćan, nema potrebe da kupujete baterije. što povećava ekološku prihvatljivost. Iznenadite svoje najmilije ovom idejom za poklon.

K9
ID Oglasa: #161303781
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.