slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Univerzalni držač mašinice za brijanje

1.399 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
53
1
pre 9 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Da li imate savršeno mesto za Vaš kozmetički uređaj, mašinicu za brijanje, šišanje, epilator. . . ? Koliko puta Vam se desilo da ne znate gde ste stavili mašinicu, ili zbog premalo mesta u kupatilu je stavite u neku drugu prostoriju. . .



Mi imamo savršeno rešenje, koje kada isprobate, zasigurno nećete menjati!



To je univerzalni, lepljivi držač koji u dva poteza pričvršćujete za zid ili bilo koju glatku površinu, a Vaš uređaj će Vam uvek biti nadohvat ruke.



 



Fantastično zar ne?  



Idealan dizajn držača može uštedeti prostor i eliminisati nered u kupatilu. Dno ima troslojni stepenasti dizajn, koji može savršeno popraviti položaj aparata za brijanje ili kozmetičkog uređaja i sprečiti njegovo padanje. U isto vreme, dizajn drenažne rupe na dnu može brzo da isprazni preostalu vodu i uvek održava vaše uređaje suvim.  



Široka kompatibilnost držača je pogodna za više od 99% električnih aparata za brijanje ili kozmetičkih uređaja , sve dok je prečnik/širina između 39 mm i 50 mm.



Jednostavno postavljanje uz pomoć samolepljive trake koja se dobija uz proizvod. Prvo očistite površđinu na koju lepite tako da bude suva. Potrebno je samo da skinete zaštitnu foliju i prislonite na glatku površinu, zadržite par sekindi i gotovo.



***Dvostrana traka se može lepiti na glatke površine kao što su zidovi, podovi, vrata i prozori, staklo, ogledala, table, metal, kuhinjski ormarići ili pločice. (Ne može se nanositi na slabe zidove, napuknute zidove, neravne zidove, masne ili mokre zidove, grubu drvenu površinu, prašnjave zidove, konveksne zidove, kožne površine, gumene površine)



 



 



Karakteristike:




    • Držač za kozmetičke uređaje, kao što su mašinica za brijanje, mašinica za šišanje, epilator. . .

 

    • Materijal: plastika

 

    • Namenjen za sve uređaje kojima je širina od 39 do 50 mm

 

    • Specijalan dizaj sa rupom za ceđenje

 

    • Jednostavna montaža uz pomoć samolepljive trake koja se dobija uz proizvod

 

    • Može se postaviti samo na ravne, glatke i suve površine

 

ID Oglasa: #149926156
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.