slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

VOGOE elektricni brijac za zene

2.490 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
61
2
pre 14 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Home-Shop
Član od 22.02.2022.
Svi oglasi

BRZO I EFIKASNO – Ovaj električni brijač za žene opremljen je sečivom od nerđajućeg čelika sa samooštrenjem i snažnim rotacionim motorom za lepo brzo brijanje, a takođe vam može uštedeti nevolje prilikom zamene sečiva. U međuvremenu poklopac sečiva koristi magnetnu silu da se zalepi za uređaj radi lakšeg čišćenja.


UDOBNO I BEZBEDNO – Sa 3D zaštitnom mrežom za sečenje sa dvostrukom trakom, ovaj brijač može da klizi po vašoj koži udobnije, bezbednije i glatkije. Pažljivo uklonite neželjene dlačice na rukama, nogama, bikini liniji, licu ili bilo kom drugom delu tela bez skidanja kože, takođe pogodno za mokru i suvu upotrebu.


BRZO PUNJENJE I IZDRŽLJIVA BATERIJA – Ovaj VOGOE ES300 električni brijač koristi litijum-jonsku bateriju od 550 mAh i izdržljiv je za savršenu svakodnevnu upotrebu. Kratkotrajno punjenje od 5 minuta je dovoljno za jednokratnu upotrebu, a potpuno punjenje bi trajalo samo 1,5 sat.


VODOOTPORNA I JEDNOSTAVAN UPRAVLJANJE - Bez brige da ga koristite pod tušem zbog IPKS6 vodootpornih performansi. A dizajn sa jednim dugmetom čini ga lakim za upotrebu.
SLATKI I PRENOSIVI - Ovaj proizvod ima samo 145 grama lagane težine (pola težine jabuke). Dizajn u obliku jajeta je takođe odličan izbor poklona za vašu porodicu ili prijatelje.

ID Oglasa: #153588106
Informacije

! ! ! PROIZVODI KUPLJENI U NEMAČKOJ, NOVI, U ORIGINALNOM PAKOVANJU ! ! !

Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu. Ukoliko želite nešto da poručite, pošaljite poruku sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.  
-Mesto i poštanski broj.  
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

Za više informacija PORUKA NA KP iili POZIV, SMS, VIBER NA:   064/ 332 4156

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.