slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Cyouh grejač voska

15 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
76
3
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
Svi oglasi

NOVO! Cyouh grejač voska, za depilaciju u kućnim uslovima kao u salonu !  

  • Set za depilaciju voskom: sadrži 30 drvenih štapića, 5 kesica od po 100 g voska i EU priključni kabl koji vam nije potrebno dodatno kupovati. CYOUH električni topljači za vosak idealan je za početnike u depilaciji voskom.
  • Električni topljač za vosak: Opremljen odvojivim dodatkom, čašom koja je pogodna za čišćenje, providnim poklopcem koji se koristi, ubrzava topljenje voska i sprečava prašinu. Intuitivan za praćenje procesa topljenja voska, jednostavan za kontrolu vremena zagrevanja.
  • Lak za upotrebu: Pogodan za većinu vrsta voska, uključujući tvrdi vosak, trakasti vosak, parafinski vosak, itd. Može ukloniti 98% vaše telesne dlake, poput pazuha, bikini zone, obrva, brade i druge dlake. Bez papira za depilaciju, bezbolno i anti-alergijsko.
  • Parafinsko topljenje za spa: čini vašu kožu mekom i pomaže zaceljivanju ispucane kože, dobra pomoć za zimsku kožu. Pogodan je za parafinsku negu lica, ruku, stopala i tela. Koristi se za razmazivanje, omekšavanje i obnavljanje ruku, stopala i lakta uz pomoć aroma terapije parafinskim voskom i blagog zagrevanja.
  • Napomene: Pre prve upotrebe izvršite test temperature na unutrašnjoj strani zgloba. Nakon depilacije, koristite blagi losion ili ulje kako biste umirili i nahranili kožu.

*Dostupno više komada!

 

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #157764660
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.