slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Depilator za lasersko uklanjanje dlaka

70 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
26
1
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Domaćinstvo021
Član od 22.12.2022.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju samo fali poklopac kutije, uvežen iz Švajcarske. Prva slika je uglavnom skinuta sa sajta Amazon, a ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Najnovija IPL tehnologija】-IPL uklanjanje dlaka koristi tehnologiju Intense Pulse Light Technologi (IPL). Svetlost IPL sistema cilja, uklanja i inhibira regeneraciju folikula dlake kako bi se postiglo brzo i trajno uklanjanje dlaka, a područje zračenja uređaja za uklanjanje dlaka je prošireno na 5 cm², što povećava brzinu uklanjanja dlaka za 30%, omogućavajući lepotu ljubitelji da brzo uklone velike površine kose i uštede vreme.

Nadograđene 3-u-1 funkcije】Ovaj uređaj za lasersko uklanjanje dlaka za žene ima nadograđene 3 funkcije za uklanjanje dlaka, podmlađivanje kože i uklanjanje akni, omogućava vam da postignete rezultate nege kože dok uklanjate dlačice. Uređaj je neophodan za svakoga ko želi glatku kožu.

Nadograđeno 999000 blica &ekonomično】-Ovaj uređaj za uklanjanje dlaka nudi 999,000 bljeskova visokog intenziteta svetlosti koji brzo uklanja neželjene dlake. Dizajniran je za 20-30 godina upotrebe, ali većina korisnika može uživati bez dlaka, glatkom i svilenkastom kože nakon nekoliko upotreba. Ovaj uređaj je ekonomičan sa dugim životnim vekom što ga čini pogodnim za jednu ili više osoba. Klinički je dokazano da nudi bezbedne i dugotrajne rezultate.

Pravo na reklamaciju imate 7 dana od prijema paketa. Preuzimanje ili slanje putem kurirske službe. Kontakt telefon 0642820102 0658741995

ID Oglasa: #164374865
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.