slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Epilator za telo

1.590 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
129
1
pre 9 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Surker SK-219 Epilator 3u1
USB punjivi, epilator za celo telo/master za brijanje/trimer za obrve sa tri glave koje se po potrebi menjaju.
OPIS 1. Materijal: ABS telo + glava za sečenje od nerđajućeg čelika 2. Način napajanja: USB punjenje 3. Sečivo tri u jednom 4. Pranje tela 5. Mesto za uklanjanje dlaka: celo telo 6. Radni napon: 5v 3W IPX4 7. Dimenzije: 3x2.5x15cm 8. Težina: 102g 9. Vreme punjenja: 8 sati, vreme upotrebe: 40 minuta 10. Lako se čisti 11. Brzo brijanje 12. Inteligentan displej za punjenje 13. Glava za sečenje mreže, hipoalergenska. USB punjenje kompaktni električni trimer za obrve, bezbolan, obraze, za nausnice, brijač za dlake. .noge, ruke, pazuh, bikini zona. .Prenosni brijač za  telo. Višenamenski opšti napon, mali i lagan, lak za nošenje. Specifikacija: Režim napajanja: USB Materijal: ABS telo + glava za sečenje od nerđajućeg čelika. Režim snage: električni Tip čišćenja: pranje tela . Uklanjanje dlaka: Celo telo. Boja proizvoda: kao što je prikazano.




Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:
>Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
>Ulica i broj
>Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.
Za sve informacije mozete kontaktirati:
(Viber i WhatsApp) 064/074 20 45 NIKOLA
ID Oglasa: #125745768
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.