slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

IPL epilator Veme za uklanjanje dlačica ,imam više modela

8.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
597
18
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi

Na prodaju potpuno nov i ispravan laserski IPL uređaj . U pakovanju pored uređaja dobijate adapter za napajanje  , fabrički brijač , zaštitne naočare i uputstvo . Na uređaju postoji 5 nivoa jačine i mogućnost zamena glave sa različitim namenama ( dodatne glave se posebno poručuju , ne idu u paketu ). Imam samo  plavo -beli na stanju .

Pogledajte moje ostale oglase , imam više različitih modela epilatora u ponudi .

  • Uživajte u glatkoj koži bez dlačica: Intenzivna pulsirajuća svetlost koristi toplu nežnu svetlost da prekine ciklus ponovnog rasta dlake i uspava kosu.  Lagani, bezbolni impulsi svetlosti se primenjuju na koren, nakon nekoliko tretmana, kosa je sprečena da ponovo izraste do 6 meseci, ostavljajući vam osećaj samopouzdanja.  (*Napomena: Učinak uklanjanja dlačica varira s različitim dlačicama.  Molimo budite strpljivi. )
  • Jedinstven dizajn i efikasno uklanjanje dlačica: Zamenjivi dizajn nastavka za prilagođeni tretman na svakom delu tela.  Na primer, zamenite nastavak koji se koristi za bezbedno tretiranje dlačica na gornjoj usni, bradi, obrazima i drugim osetljivim područjima (naručite posebno).  Veliki prozor za blic od 4 cm može vam pomoći da brzo uklonite dlačice kako biste uštedeli vreme.
  • 2 režima blica i 5 nivoa energije: ručni blic se koristi na malim područjima kao što su lice, pazuha i bikini linija.  Automatski blic se koristi za brzo i efikasno uklanjanje dlačica na velikim površinama kao što su noge, ruke, leđa, stomak ili grudi, itd. Pet energetskih nivoa je pogodno za različitu osetljivost kože.  Molimo počnite s nivoom 1 za prvu upotrebu.
  • Neke stvari koje trebate znati: 1. Osim ženskih dlačica na licu, svi ostali delovi moraju biti obrijani, a zatim zračeni.  2. Pazite da ne dodirnete sočivo kožom, stvarno je vruće.  Zato što je pulsirajuća svetlost vrsta energije s temperaturom.  3. VEME V401 je električni, a ne na baterije.  A uređaj može normalno raditi tek nakon što dodirne kožu.  4. Svako je jedinstven, molimo Vas da prilagodite najprikladniji plan tretmana kako biste postigli bolje rezultate.
  • VEME V401 je efikasan na širokom spektru boja kose uključujući tamnoplavu, smeđu i crnu kosu i na tonove kože od vrlo bele do tamno smeđe


Pogledajte moje ostale oglase , imam  više različitih modela epilatora u ponudi .

Robu prodajem lično ili šaljem PostExpress-om o trošku kupca .

ID Oglasa: #131387713
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.