slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

IPL epilator za uklanjanje dlaka,9 nivoa ,cooling sistem,

70 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
42
2
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi
  •  BEZBOLO UKLANJANJE DLAKA Naš uređaj za uklanjanje dlaka koristi naprednu IPL tehnologiju i njegov laser može proći kroz sloj kože kako bi došao do korena folikula dlake kako bi ih stimulirao, što folikule dlake stavlja u kontinuirani mir i sprečava ponovni rast kose. Postiže ultra-brzo trajno uklanjanje dlačica. Da možete tretirati obe noge za manje od 5 minuta na najnižoj postavci energije.
  • Sistem za hlađenje i bezbolnost Ovaj sistem za lasersko uklanjanje dlačica je nadograđen funkcijom tačke smrzavanja, tako da je temperatura pri dodiru kože samo oko 10℃. Ovo čini uklanjanje dlaka bezbolnim, čak i najosetljivija područja su sigurna za upotrebu - nisu potrebni gelovi, kreme ili paketi leda.
  • 9 nivoa energije i 2 načina: lasersko uklanjanje dlačica ima 9 različitih energetskih nivoa za prilagođavanje različite osjetljivosti kože. Samo pritisnite dugme za uključivanje/isključivanje, možete podesiti opremu koja vam je potrebna. Automatski način rada je pogodan za velike površine tretmana kao što su noge, leđa i ruke; ručni način rada se koristi za osjetljiva ili manja područja kao što su bikini linije, gornja usna i pazuh.
  • 1.000.000 bljeskalica, nema potrebe za dopunjavanjem kertridža: IPL laser za uklanjanje dlaka nudi 1.000.000 bljeskalica (dva puta više od 500.000 bljeskalica) i visoku gustoću energije od 15 J / 3,3 cm² , tako da brzo i efikasno uklanjanje dlačica na celom telu dugoročno periodično moguća upotreba. Dovoljno za doživotnu upotrebu (do 20-30 godina) bez punjenja kertridža. Uglađenost salona možete postići iz vlastitog doma ili na putovanju.

U pakovanju pored epilatora dobijate i adapter za napajanje , zaštitne naočare , brijač i uputstvo .

ID Oglasa: #163122349
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.