slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

IPL trajni epilator za žene

4.000 dinFiksno

Obrenovac
Korišćeno
Dostupno odmah
47
3
pre 13 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vladimir Jakovljevic online
Član od 17.12.2018.
Svi oglasi


Na prodaju kvalitetan korišćen ispravan očuvan IPL Hair Removal Device Laser Hair Removal Upgrade to 999,999 Painless Flashes Body and Facial Permanent Hair Remover for Women and Men

【Brzo i efikasno】Klinički podaci pokazuju da je 50% rasta dlaka inhibirano nakon 4 nedelje korišćenja uređaja za uklanjanje dlaka. 80% rasta kose je efikasno inhibirano nakon 8 nedelja upotrebe. Posle 12 nedelja, kosa u osnovi nije ponovo izrasla i ne morate da imate redovan tretman, samo recite zbogom ponovljenom gubitku kose.
Sigurno i bezbolno】 Lasersko uklanjanje dlaka se koristi i za žene i za muškarce. Uz naprednu IPL tehnologiju laserskog uklanjanja dlaka, mogli biste uživati u glatkoj koži nakon 12 nedelja. Veoma je nežan i siguran. Tokom ovog procesa, vaša koža će osetiti samo malo toplote i neće ostaviti nikakve tragove na koži. Svetlost će uticati samo na folikule dlake i neće oštetiti vašu kožu. IPL sistem za trajno lasersko uklanjanje dlaka je najbolji izbor za uklanjanje dodatnih dlačica sa tela.
2 režima blica i 5 nivoa energije】Male oblasti (režim blica) - lice, pazusi, bikini zona; velike površine (klizni režim) - ruke, noge, leđa. 5 nivoa energije, od 1 (najniži) do 5 (najviši). Preporučujemo da počnete sa nivoom 1 i postepeno povećavate energiju u skladu sa osećajem kože, što je viši nivo, to su bolji rezultati.
Ušteda novca i super dug život】Lasersko bezbolno uklanjanje dlaka sa 999.900 bljeskova što je dovoljno za uklanjanje dlačica po celom telu 8-10 osoba. Veoma je vredna kupovina. U poređenju sa 550.000 blica. Nema potrebe za zamenom kertridža. Štedite tone novca radeći sopstvene tretmane u udobnosti svog doma, sve od male investicije do ove mašine.
Prenosiv i jednostavan rad】Ovaj IPL sistem za uklanjanje dlaka je dizajniran sa malom veličinom i prenosivim. To je savršen poklon, ne samo da možete da ga koristite kod kuće, već i da ga stavite u torbu i ponesete bilo gde. Ne radi na baterije, zadržite uključio se u utičnicu kada je u upotrebi. Potrebno je samo jednom pritisnuti 1 sekundu na dugme za uključivanje/isključivanje da biste uključili uređaj.

. Slike su od predmeta koji se prodaje. Stanje kao na slikama. Moguće preuzimanje u Bg ili Obrenovcu. Šaljem brzom poštom.
ID Oglasa: #163352070
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.